وکیل پایه یک دادگستری

مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری

در این مقاله آشنا میشوید با: وکیل پایه یک دادگستری، پروانه وکالت پایه یک دادگستری، کارآموزی وکلا، انواع وکالت، تعهدات وکیل، تعدات موکل و گونه های شیوه وکالت. تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

وکیل پایه یک کیست؟

وکیل پایه یک به فردی گفته می‌شود که معمولا پس از قبولی در آزمون پذیرش کار‌آموزی وکالت دادگستری که هر ساله توسط سازمان سنجش زیر نظر مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه و اسکودا (اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری) برگزار می‌شود قبول شده و پروسه ۱۸ ماه کارآموزی وکالت را نیز با موفقیت طی نموده و نیز در مرکز وکلای قوه قضاییه یا کانون با تشریفاتی سوگند یاد نموده است.

پروانه وکالت پایه یک دادگستری

پروانه وکالت پایه یک دادگستری، مطابق قانون کیفیت اعطای پروانه وکالت دادگستری توسط مرکزوکلای قوه قضاییه و کانون وکلا دادگستری به دارندگان شرایط وکالت اعطا می‌شود.

وکیل پایه یک دادگستری

مهم‌ترین شرایط شرکت درآزمون کار‌آموزی وکالت دادگستری داشتن دانشنامهٔ کارشناسی در رشته حقوق یا معادل آن تا روز آخر ثبت نام برای مرکز وکلای قوه قضاییه و کانون وکلا و تا اخرین روز شهریور ماه سال آینده برگزاری آزمون برای مرکز وکلا قوه قضائیه و داشتن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم تا روز قبل از آزمون است.

کار آموزی وکلا

پروسه کارآموزی پس از قبولی شخص در آزمون پذیرش کارآموزی و استعلامات قانونی از ایشان در مراجع قانونی شروع شده.

در این دوره به کارآموز پروانه کارآموزی وکالت دادگستری داده می شود‌، و عنوان این شخص کارآموز وکالت است و نه وکیل دادگستری، کارآموز وکالت تحت نظر وکیل سرپرست امکان حضور در مراجع قضایی و اداری جهت انجام امور وکالت را با شرایطی محدودتر نسبت به وکیل پایه یک و پایه دو دارد.

برای مشاوره حقوقی، می توانید با وکیل پایه یک دادگستری در تماس باشید.

کارآموز در دوره کارآموزی باید در کلاس های کار آموزی شرکت نموده و نیز تکالیف مقرر کمیسیون کارآموزی مرکز وکلای قوه قضاییه و کانون وکلا را از قبیل شرکت در دوره های آشنایی با سامانه های حقوقی، ارائه گواهینامه اپراتوری رایانه ICDL و نیز حضور در دادگستری و مطالعه و اظهار نظر در خصوص پرونده های ارجاعی را انجام دهد.

هم چنین کارآموز باید برای دریافت پروانه وکالت پایه یک دادگستری در آزمون کتبی و شفاهی پایان دوره کار‌آموزی که اختبار نام دارد نمره قبولی را کسب نماید و الا ممکن است تجدید دوره شود، در ایران قضات و نمایندگان مجلس و کارمندان بازنشسته شاغل در پست های حقوقی با شرایطی امکان دریافت پروانه وکالت بدون امتحان و گاها دوره کارآموزی را دارند.

وکیل پایه یک دادگستری

همچنین طبق ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی مصوب ۱۳۷۹/۱/۱۷ به قوه قضائیه اجازه داده می‌شود تا نسبت به تائید صلاحیت فارغ‌ التحصیلان رشته حقوق جهت صدور مجوز تاسیس موسسات مشاور حقوقی برای آنان اقدام نماید.

وکالت چیست؟

به موجب ماده 656 قانون مدنی: وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می نماید. قانون اساسی نیز انتخاب وکیل را به عنوان حق طرفین در همه دادگاه ها، مورد تایید قرارداده است.

وکالت در لغت به معنی سپردن و واگذار کردن است و در اصطلاح حقوقی، وکالت به عقدی گفته می شود که بر اساس آن یکی از طرفین، طرف دیگر را برای انجام کاری به عنوان وکیل انتخاب می کند. در قانون مدنی ایران در ماده 656 وکالت این گونه تعریف شده است: وکالت به عقدی گفته می شود که بر اساس آن یکی از طرفین، فرد دیگری را برای انجام کاری وکیل خود می نماید.

با بستن قرارداد وکالت، وکیل و موکل در مقابل هم حق و تکلیف یافته، روابط حقوقی، وظایف و مسئولیت های دو طرفه ای را دارا می باشند.

وکالت از جمله عقدهای بسیار متداول است، که در حال حاضر در صحنه های اجتماعی، بانک ها و اقتصاد بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. وکالت نوعی عقد است که در نهایت به پذیرفتن موکل و ایجاب وکیل نیاز می باشد.

انواع وکالت

وکالت مطلق: یعنی این که شخصی را برای تمام امور شخص دیگری را وکالت کند (فروش یا خرید یا پرداخت هزینه خانواده) که وکیل نیازی به اجازه از موکل خود را ندارد.

وکالت مقید: مورد وکالت معین است و وکیل باید در همان مورد معین، عمل نماید (صرفا خرید خانه یا فروش ماشین و…)

برای مشاوره با وکیل، می توانید با وکیل آنلاین در تماس باشید.

مورد وکالت باید امری باشد که به موجب قانون یا طبیعتا در انحصار شخص نباشد و خود شخص موکل بتواند آن را انجام دهد.

برای نمونه وکالت در مجلس معامله که باید خودش عمل نماید و نمی‌تواند دیگری را وکیل نماید.

تعهدات وکیل

هر زمان از جرم وکیل خساراتی به موکل وارد گردد که مسبب آن وکیل باشد، موظف خواهد بود، وکیل باید در تصرفات و کارهای خود مصلحت موکل را رعایت کند و از اختیارات واگذار شده تجاور نکند.

وکیل پایه یک دادگستری

وکیل باید چیزی را که به جای موکل خود دریافت می کند به وی بدهد، اگر برای اعمال مسئله ای دو و یا چند وکیل مشخص شده باشد هیچ نمی تواند بدون دیگری و یا دیگران در مسئله ای دخالت کند و در صورتی که وکیل وکالت در توکیل نداشته باشد نمی تواند اعمال مسئله ای را به فرد دیگری بدهد.

تعهدات موکل

موکل باید همه تعهداتی را که وکیل در حد وکالت خود بر عهده گرفته است را انجام دهد. موکل می بایست همه ی هزینه هایی که وکیل برای انجام وکالت کرده است را بدهد. هم چنین موکل باید اجرت وکیل را بدهد مگر این که در قرارداد وکالت چیز دیگری را قید کرده باشد.

وکیل در توکیل

به وکیلی گفته می شود که از سوی موکل خود اختیار مشخص کردن وکیل دیگری را برای او داشته باشد.

وکالت بلاعزل

به وکالتی گفته می شود که وکالت وکیل و یا عدم عزی وکیل حین قرارداد لازمی شرط شده باشد.

طرق انقضای وکالت

با استعفای وکیل، با عزل موکل، با فوت یا جنون موکل و یا وکیل.

طرق فسخ وکالت

با از بین بردن متعلق وکالت، با انجام کاری از طرف موکل که منافی با وکالت وکیل باشد و با انجام موضوع وکالت از طریق خود موکل.

گونه‌ های شیوه وکالت

انتخابی

در مواردی بکار می‌رود که شخصی، وکیل خود را انتخاب و با انعقاد قرارداد وکالت از او می‌خواهد وکالت او را برای دفاع از حقش در مراجع قضایی برعهده بگیرد. وکیل دادگستری به فردی گفته می‌شود که معمولا پس از طی کردن آزمون‌ها و آموزش‌های مختلف حقوقی و دریافت پروانه وکالت دادگستری، مجوز وکالت و حضور در مراجع قضائی از جانب اشخاص دیگر را دریافت می‌کند.

در ایران پروانه وکالت دادگستری توسط مرکز وکلای قوه قضاییه و کانون وکلای دادگستری به دارندگان شرایط وکالت اعطا می‌شود.

تسخیری

در مواردی که دعوایی کیفری جریان داشته و علی‌ رغم ضروری بودن حضور وکیل، در دادرسی و محاکمات، به دلیل امتناع متهم از اخذ وکیل یا نداشتن توانایی مالی برای این کار، وکیلی برای دفاع از متهم وارد پرونده نشده‌ است که در این صورت به تشخیص دادگاه، از بین وکلای دادگستری وکیل رایگان برای او گرفته می‌شود.

عنوان وکیلی که به این ترتیب وارد پرونده می‌شود، وکیل تسخیری است.

معاضدتی

در مواردی که اشخاص برای دفاع از حقوق خود در دعاوی حقوقی نیاز به وکالت داشته باشند ولی توان مالی انتخاب وکیل را نداشته باشند با تشخیص اداره معاضدت مرکز وکلای قوه قضاییه و کانون وکلای دادگستری، وکیلی به صورت رایگان دفاع از حقوق شخص معسر را برعهده می‌گیرد. عنوان وکیل یاد شده در این موارد، وکیل معاضدتی است.

اتفاقی

اگر شخصی تحصیل کرده رشته حقوق باشد ولی پروانه وکالت نداشته باشد و بخواهد به صورت اتفاقی برای حل مشکلاتی که بستگان نزدیک او در مراجع قضایی دارند، با طی مراحل قانونی و پرداخت هزینه مربوط می‌تواند به این امر اقدام کند. شخصی که با این روش وکالت موردی برای دفاع از حقوق بستگانش گرفته‌ است را وکیل اتفاقی گویند.

در صورت هرگونه مشاوره حقوقی راجع به دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری می توانید با وکیل آنلاین یا وکلای پایه یک دادگستری موسسه حقوقی دادپویان در سریعترین زمان ممکن، مشاوره حقوقی تلفنی یا مشاوره حقوقی حضوری داشته باشید.

ضمن مشورت با وکیل پایه یک دادگستری، سوال حل نشده ای برای شما باقی نمیماند. ضمن اینکه مشاوره با وکیل کارکشته دادپویان، با بیش از سیزده سال تجربه حرفه ای در تمام زمینه های حقوقی و کیفری، تمام راهکارهای لازم را به شما ارائه میدهند و اگر نیازی به تنظیم لایحه، تنظیم شکواییه، تنظیم دادخواست یا تنظیم اظهارنامه شد، وکیل میتواند آنرا برای شما تنظیم نماید و یا در صورت لزوم، میتوانید با اعطای وکالت نامه به وکیل انلاین، صفر تا صد پرونده را برای شما انجام دهند. مشاوره حقوقی آنلاین بهترین روش جهت مشاوره با وکیل پایه یک است.

طراحی سایت موسسه حقوقی دادپویان به گونه ای است که در سریعترین زمان ممکن و به راحتی بتوانید از مشاوره حقوقی با وکیل استفاده کنید.

دادپویان حامی شما عزیزان و بهترین موسسه حقوقی است که با بیش از سیزده سال تجربه فعالیت های حقوقی و با بیش از سی وکیل پایه یک، به صورت تخصصی مشاوره حقوقی میدهد و وکالت میکند.

به عنوان مثال، چهار وکیل ملکی دارد که صرفا فعالیت و تمرکز خود را در حوزه دعاوی ملکی گذاشته اند. پنج وکیل اداره کار دارد که صرفا تمرکز آنها دعاوی اداره کار است و به همین منوال دعاوی دیگر.

در صورت تمایل میتوانید پادکست جنایی دادپویان را هم دنبال کنید. این پادکست روایت پرونده های جنایی ایرانی است که به موسسه حقوقی دادپویان ارجاع شده است.

مهم ترین مقالات حقوقی دادپویان شامل: طنز حقوقی، رادیو حقوقی، کلیپ حقوقی، پکیج حقوقی، بسته حقوقی، بیمه حقوقی، فیلم حقوقی است که میتوانید در سایت حقوقی دادپویان مطالعه نمایید.

بهترین موسسه حقوقی در تهران و ایران، مشاوره با وکیل های مجرب و با تجربه، بهترین وکیل پایه یک در تهران و شهرستان، مجرب ترین وکیل خاورمیانه، باهوش ترین وکیل پایه یک دادگستری، آدرس دفتر وکالت در تهران، مشاوره با وکیل پایه یک تهران و شهرستان، وکیل مجرب، بهترین وکیل آنلاین در تمام نقاط ایران، شماره وکیل با تجربه در تمام منطقه های تهران، شماره وکیل پایه یک دادگستری شهرری و شمیرانات، مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل، عریضه نویسی آنلاین با با تجربه ترین وکلای ایران، وکیل دادگستری خوب، مشاوره با وکیل دادگستری تهران، وکیل تهران فوری، مشاوره حقوقی فوری و ارزان، فوری ترین و ارزان ترین تنظیم دادخواست، مشاوره حقوقی با وکیل، مشاوره حقوقی تصویری، مشاوره حقوقی رایگان، مشاوره حقوقی آنلاین، مشاوره حقوقی شبانه روزی، مشاوره حقوقی فوری، پادکست ایرانی، پادکست فارسی، پادکست واقعی، پادکست رایگان، پادکست جدید، پادکست کیفری، پادکست حقوقی، خفاش شب، فرید بغلانی، فیلم اعدام محمد بیجه در پاکدشت، عکس خفاش شب، لحظه اعدام محمد بیجه، پادکست های جنایی، پادکست جنایی رایگان، پادکست جنایی جدید را با دادپویان دنبال کنید. ضمنا شما میتوانید از طنز حقوقی، کلیپ حقوقی، کلیپ کیفری، کلیپ جنایی، کلیپ قانونی، کلیپ قانون، رادیو حقوقی هم در قسمت رادیو استفاده کنید. امیر هاشمی مدیر سایت موسسه حقوقی دادپویان است. اینستاگرام حقوقی و اینستاگرام وکیل را هم دنبال کنید. استفاده از طنز هم موجب خوشحالی شما خواهد شد.

تیم پشتیبانی دادپویانمشاهده نوشته ها

Avatar for تیم پشتیبانی دادپویان

تیم پشتیبانی موسسه حقوقی دادپویان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *