مجازات حمل مواد مخدر

مجازات حمل مواد مخدر

نمایش ویدیو درباره مجازات حمل مواد مخدر دادپویان

طنز حقوقی دادپویان مجازات حمل مواد مخدر

سلام به طنز حقوقی دادپویان خوش آمدید.

طنز حقوقی دادپویان قصد دارد در هر قسمت یه موضوع یا داستان یا پرونده های جذاب حقوقی، خانوادگی، کیفری و جنایی رو برای شما روایت کند. (طنز)

با مراجعه به سایت حقوقی دادپویان یا دادپویان دات کام می تونید قسمت های مختلف طنز حقوقی دادپویان رو دنبال کنید و چنانچه نیاز به مشاوره با وکیل متخصص و پایه یک دادگستری دارید، با وکیل آنلاین دادپویان تماس بگیرید.

مجازات حمل مواد مخدر

هژیر خان دادپویان میخواد با آقای وکیل در خصوص مجازات حمل مواد مخدر صحبت کند.

اگر میخواین از این موضوع مطلع شوید، حتما این ویدئو رو ببینید و از مشاوره رایگان با وکیل هم استفاده کنید.

مواد مخدر چیست؟

مواد مخدر به هر ماده خالص یا ترکیبات شیمیایی گفته می شود که در همه کشورها از جمله کشور ایران مرتکبین و قربانیان فراوانی مانند کودکان، جوانان، افراد سالخورده، زنان و مردان ‌‌‌دارد و بسیاری از این مجرمان مواد مخدر هم ناخواسته و با آگاهی نداشتن و یا با تحریک و تشویق از سوی افراد مبتلا درگیر این گونه جرایم می شوند. مصرف این مواد اعتیاد آور باعث میشود فرد وابستگی و حالاتی از قبیل سرخوشی، نئشگی و حالت تسکین دهندگی پیدا کند که به دلیل همین وابستگی ها و اثرات منفی و مخربی که بر سیستم عصبی و سایر سیستم های بدن بر جای می گذارد به مرور زمان فرد را در شرایطی قرار می‌دهد که اگر مداومت در استفاده مواد نداشته باشد دچار درد، تنش های شدید عصبی، اختلال در دستگاه گوارش، می گردد به همین دلیل استعمال آن اکیدا ممنوع است.

همچنین مواد مخدر از دسته جرایم کیفری به حساب می آید و بدیهی است باتوجه به آثار زیانبار موادمخدر بر روی بدن انسان تقریبا در همه کشورها تولید، نگهداری و فروش ماده مخدر خلاف قانون و جرم محسوب می‌شود و عاملان به این گونه افعال مجرم شناخته شده و مجازات خواهند شد. در نهایت اعمالی از قبیل خرید و فروش و حتی استعمال مواد مخدر از هر نوعی جرم به حساب می‌آید و پیگرد قانونی دارد.

رزرو آنلاین وقت مشاوره

با انتخاب وکیل برگزیده دادپویان با بهترین وکیل پایه یک متناسب با موضوع خود مشاوره بگیرید.
دادپویان

حمل مواد مخدر

با توجه به نوع و مقدار مواد مخدر، متفاوت است. حکم جرم حمل تریاک یا سایر مواد سنتی، از 1 تا 50 گرم، تا 300 هزار تومان جزای نقدی و تا 50 ضربه شلاق است. در بیش از 50 و تا 500 گرم، از 500 هزار تا 1 میلیون و 500 هزار تومان، جزای نقدی و از 10 تا 74 ضربه شلاق خواهد بود. مجازات حمل مواد مخدر بیش از 5 کیلو، 5 تا 10 سال حبس، از 6 تا 20 میلیون تومان جزای نقدی، 50 تا 74 ضربه شلاق و مصادره اموال ناشی از جرم، خواهد بود.

شرایط تحقق جرم حمل و نگهداری مواد مخدر

براساس قانون اصلاح قانون مبارزه با مواد مخدر و الحاق موادی به آن مصوب مجمع تشخیص مصلحت نظام، اعمال زیر در حوزه مواد مخدر جرم است:

  • کشت خشخاش و کوکا مطلقا و کشت شاهدانه به منظور تولید مواد مخدر یا روان ‌گردان ‌های صنعتی غیر دارویی.
  • وارد کردن، ارسال، صادرکردن، تولید و ساخت انواع مواد مخدر یا روان‌ گردان ‌های صنعتی غیر دارویی.
  • نگهداری، حمل، خرید، توزیع، اخفاء، ترانزیت، عرضه و فروش مواد مخدر یا روان‌ گردان‌ های صنعتی غیر دارویی.
  • دایر کردن یا اداره کردن مکان برای استعمال مواد مخدر یا روان ‌گردان ‌های صنعتی غیر دارویی.
  • استعمال مواد مخدر یا روان ‌گردان ‌های صنعتی غیر دارویی به هر شکل و طریق، مگر در مواردی که قانون مستثنی کرده باشد.
  • تولید، ساخت، خرید، فروش، نگهداری آلات و ادوات و ابزار مربوط به ساخت و استعمال مواد مخدر یا روان‌ گردان‌ های صنعتی غیر دارویی.
  • قرار دادن یا پناه دادن متهمین، محکومیت مواد مخدر یا روان‌ گردان‌ های صنعتی غیر دارویی که تحت تعقیب هستند و یا دستگیر شده‌اند.
  • امحاء یا اخفاء ادله جرم مجرمان.
  • قراردادن مواد مخدر یا روان‌ گردان‌ های صنعتی غیر دارویی یا آلات و ادوات استعمال در محلی به قصد متهم کردن دیگری.

مجازات حمل مواد مخدر

مجازات حمل مواد مخدر سنتی

مواد مخدر سنتی به مواد مخدری گفته می شود که اصولا به صورت کاملا دستی و بدون آزمایشگاه های پیشرفته تولید می شوند. در این خصوص می توان به موادی همانند تریاک، چرس، بنگ، شیره، سوخته و تفاله تریاک اشاره کرد که به صورت کاملا مشخص و دقیق در قانون فوق الذکر معرفی شده اند.

مجازات حمل مواد مخدر سنتی به شرح ذیل است:

  • مجازات حمل مـواد مخدر سنتی از کمترین میزان ممکن تا ۵۰ گرم مشمول ۳ میلیون ریال جزای نقدی و ۵۰ ضربه شلاق است.
  • مجازات حمل و نگهداری مواد مخدر سنتی بیش از ۵۰ تا ۵۰۰ گرم مشمول ۵ تا ۱۵ میلیون جزای نقدی و ده تا ۷۴ ضربه شلاق است.
  • مجازات حمل و نگهداری از موارد مخدر غیر صنعتی به میزان بیش از ۵۰۰ گرم تا ۵ کیلو گرم مشمول ۱۵ میلیون تا ۶۰ میلیون ریال جزای نقدی و ۴۰ تا ۷۴ ضربه شلاق به همراه ۲ تا ۵ سال حبس است.
  • مجازات حمل و نگهداری کردن از مواد سنتی به میزان بیش از ۵ کیلوگرم تا ۲۰ کیلوگرم مشمول ۶۰ تا ۲۰۰ میلیون ریال جزای نقدی و ۵۰ تا ۷۴ ضربه شلاق به همراه پنج تا ده سال حبس و مصادره اموال در صورت تکرار جرم و اعدام در صورت ارتکاب جرم برای بار سوم است.
  • مجازات حمل مـواد مخدر سنتی به میزان بیش از ۲۰ کیلوگرم تا ۱۰۰ کیلوگرم مشمول مجازات مقرر در بند ۴ به همراه دو میلیون ریال جزای نقدی برای هر کیلو گرم و اعدام و مصادره اموال در صورت تکرار جرم است.
  • مجازات حمل مـواد مخدر غیر صنعتی بیش از ۱۰۰ کیلوگرم علاوه بر مجازات شلاق، جریمه نقدی و مجازات های تعیین شده در بند ۴ و ۵ مشمول حبس ابد برای اولین بار ارتکاب نیز می گردد.

مجازات حمل مواد مخدر صنعتی

تولید مواد مخدر صنعتی به دقت و هوش بسیار زیادی نیاز دارد. اصولا این مواد را در آزمایشگاه های حرفه ای تولید می کنند و میزان اندکی از آن ها نیز با قیمت بسیار بالایی به فروش می رسد. در این خصوص می توان به موادی همانند هروئین، مورفین، کوکائین و … اشاره نمود. در قانون فوق الذکر مجازات حمل و نگهداری از مواد مخدر صنعتی به شرح ذیل بیان شده است:

  • مجـازات حمل و نگهداری مواد مخدر صنعتی از کمترین میزان ممکن تا ۵ گرم مشمول پانصد هزار ریال تا یک میلیون ریال جزای نقدی و ۲۰ تا ۵۰ ضربه شلاق است.
  • مجازات حمل مواد مخدر صنعتی به میزان بیش از ۵ گرم تا ۱ گرم مشمول ۲ میلیون تا ۶ میلیون ریال جزای نقدی و سی تا هفتاد ضربه شلاق است.
  • مجـازات حمل نمودن و نگهداری کردن از مواد مخدر غیر سنتی به میزان بیش از یک گرم تا ۴ گرم مشمول ۸ میلیون تا ۲۰ میلیون ریال جزای نقدی و دو تا پنج سال حبس به همراه سی تا هفتاد ضربه شلاق است.
  • مجازات حمل مواد مخدر صنعتی به میزان بیش از ۴ گرم تا پانزده گرم مشمول ۲۰ میلیون تا ۴۰ میلیون ریال جزای نقدی و پنج تا هشت سال حبس به همراه ۳۰ تا ۷۴ ضربه شلاق است.
  • مجـازات حمل و نگهداری مواد مخدر صنعتی به میزان بیش از ۱۵ گرم تا سی گرم از مشمول ۴۰ میلیون تا ۶۰ میلیون ریال جزای نقدی و ۱۰ تا ۱۵ سال حبس و سی تا ۷۴ ضربه شلاق است.
  • مجـازات حمل و نگهداری از مـواد مخدر صنعتی و غیر سنتی به میزان بیش از ۳۰ گرم مشمول اعدام و مصادره اموال به استثنای هزینه‌ های تامین زندگی متعارف برای خانواده است.

مجازات معاونت در حمل مواد مخدر

معاون در جرم به فردی گفته می شود که در عملیات اجرایی جرم حضور ندارد و با طرقی از جمله: تشویق و ترغیب، تهدید، تطمیع و… یاری می دهد به عبارت دیگر ارتکاب جرم را تسهیل می نماید، بدون این که خودش در عملیات اجرایی جرم شرکت داشته باشد. قانون گذار در ماده 127 قانون مجازات اسلامی مجازات معاون جرم را مشخص نموده است و برای آن مجازات در نظر گرفته است. در این ماده مجازات معاون با توجه به مجازات فاعل اصلی جرم مشخص می گردد و چنین مقرر شده است که در صورتی که:

  • مجازات قانونی مباشر جرم اعدام و یا حبس ابد باشد، معاون به حبس تعزیری درجه 2 یا 3 محکوم می گردد.
  • چنان چه مجازات مباشر اصلی جرم حبس تعزیری باشد، مجازات معاون حبس تعزیری به میزان یک تا دو درجه پایینتر از مجازات جرم ارتکابی برای مباشر جرم (حمل کننده مواد مخدر) می باشد.

مجازات حمل مواد مخدر

به جرایم مواد مخدر در کدام دادگاه رسیدگی می شود؟

بند پ ماده 303 آیین دادرسی کیفری تمامی جرائم مواد مخدر را در صلاحیت دادگاه انقلاب قرار می دهد. دادگاه انقلاب برخلاف دادگاه کیفری یک مرجع اختصاصی می باشد که فقط صلاحیت رسیدگی به جرائم خاصی را دارد.جرائم مربوط به مواد مخدر که در صلاحیت دادگاه انقلاب است در ماده 1 قانون مبارزه با مواد مخدر مشخص شده است.

وکیل کیفری مواد مخدر در تهران 

وکیل مواد مخدر، فردی است که ضمن اشراف به کلیه قوانین مرتبط به جرائم مواد مخدر، همچون قوانین مرتبط با مجازات حمل، قاچاق و مصرف مواد مخدر، از تجربه بالایی در بررسی و پیدا کردن راه حل موثر جهت دفاع از متهم مواد مخدر برخوردار است. چنین وکیلی با بهره گیری از فن بیان و تسلط به علم روانشناسی و شخصیت شناسی، می تواند با ایجاد حس دلسوزی و ترحم در قاضی و توجیه او بیشترین حالت عفو و بخشش را برای موکل خود به ارمغان آورد.

پیشنهاد ما به شما در خصوص انواع مشکلات مربوط به لایحه، تنظیم دادخواست حقوقی مشاوره با وکلای متخصص موسسه حقوقی دادپویان می باشد.

موسسه حقوقی دادپویان با وکلای متخصص در زمینه حقوقی و کیفری می تواند شما رو توی این مسیر همراهی کند.

شما میتوانید جدیدترین مقالات و قوانین حقوقی را در قسمت وبلاگ مطالعه کنید.

خیلی ازتون ممنونیم که همراه ما بودید.

حق الوکاله مناسب

تضمین کیفیت در سریعترین زمان ممکن تا حصول نتیجه مطلوب با وکلای مجرب و متخصص
دادپویان

تیم پشتیبانی دادپویانمشاهده نوشته ها

Avatar for تیم پشتیبانی دادپویان

تیم پشتیبانی موسسه حقوقی دادپویان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *