جدیدترین شرایط از مهلت قانون تخلیه مستاجر

فهرست مطالب

جدیدترین شرایط از مهلت قانون تخلیه مستاجر

حکم تخلیه مستاجر چیست و چگونه میتوان بر اساس قانون جدید 1403 حکم تخلیه مستاجر را دریافت کرد؟ در این مطلب مواد قانونی و روش گرفتن حکم تخلیه مستاجرا را توضیح داده ایم. در ابتدا ویدئوی نظر وکیل پایه یک دادگستری را در مورد قانون جدید حکم تخلیه مستاجر ببینید.

فیلم مربوط به جدیدترین شرایط از مهلت قانون تخلیه مستاجر

حکم تخلیه مستاجر چیست؟

در بعضی از قراردادهای اجاره، تخلیه فوری (دستور تخلیه) مشاهده نمی‌شود و مالک باید در پایان مدت اجاره، به منظور تخلیه ملک با ارائه دادخواست به شورای حل اختلاف و یا دادگاه محل وقوع ملک مراجعه کند.

 در رابطه با دستور تخلیه فوری نکته‌ای وجود دارد؛ طبق ماده ۲ قانون روابط موجر و مستاجر سال ۱۳۷۶، چنانچه قراردادهای اجاره‌ای توسط دو نفر شاهد امضا نشده باشند یا قرارداد با قید مدت در دو نسخه تنظیم نشده باشد، شامل تخلیه فوری نمی‌شوند. به طور کلی حکم تخلیه مستاجر از سه قانون روابط موجر و مستاجر مصوب سال‌های ۱۳۵۶ و ۱۳۷۶ و قانون مدنی تابعیت می‌کند.

حکم تخلیه مستاجر ۱۴۰۳

درباره حکم تخلیه مستاجر ۱۴۰۳ باید بگوییم طبق قرارداد اجاره، موجر و مستاجر باید به موضوعات مندرج در قرارداد عمل کند چراکه قانون مدنی طرفین قرارداد را ملزم به اجرای تعهدات خود می‌کند، اما گاهی اوقات ممکن است طرفین تعهداتشان را زیر پا بگذارند.

برای دریافت حکم تخلیه مستاجر تهیه مدارک لازم مانند شناسایی و اجاره‌ نامه الزامی است پس از تهیه مدارک باید به دفتر قضایی مراجعه و برای صادر شدن حکم تخلیه دادخواستی تنظیم نمود.

مهلت قانونی تخلیه مستاجر

پس از اینکه حکم تخلیه ابلاغ شد، مستاجر تنها سه روز فرصت تخلیه دارد. به بیان دیگر، چنانچه مستاجر پس از پایان مدت قرارداد مشخص شده، ملک مورد نظر را تخلیه نکرد، مالک به همراه مدارک لازم به منظور اخذ حکم تخلیه، به مراجع قانونی مراجعه می‌نماید.

در این شرایط مالک می‌تواند مطابق با روال جاری به دو روش حکم تخلیه مستاجر و دستور تخلیه، به تخلیه و پس گرفتن ملک خود اقدام نماید.

این نکته مهم است چرا که گرفتن حکم تخلیه یا دستور تخلیه از نظر شرایط دارای تفاوت‌هایی با یکدیگر می‌باشند. دستور تخلیه مستاجر معمولا پس از گذشت ۲۴ ساعت و بعد از مراجعه مالک به مراجع قضایی و ارائه مدارک مورد نیاز به وی ابلاغ می‌گردد.

مستاجر موظف است بعد از اینکه ابلاغیه را دریافت کرد، نهایتا تا ظرف سه روز ملک مورد نظر را تخلیه نماید.

در صورتیکه نیاز به هرگونه مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری راجع به موضوعات حقوقی و یا کیفری با وکیل پایه یک دادگستری داشتید، میتوانید با موسسه حقوقی دادپویان تماس بگیرید.

جهت اطلاع از آخرین اخبار حقوقی و قضایی نیز میتوانید خبرگزاری حقوقی دادپویان را دنبال کنید.

این مطالب را هم بخوانید…

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

موسسه حقوقی دادپویان

موسسه حقوقی دادپویان

خبرگزاری حقوقی

خبرگزاری حقوقی و قضایی

پادکست جنایی دادپویان

پادکست جنایی دادپویان

مشاوره حقوقی فوری

مشاوره حقوقی فوری

پکیج حقوقی

پکیج حقوقی

استعلامات حقوقی

استعلامات حقوقی

موسسه حقوقی دادپویان

نوروز ۱۴۰۴ را به شما عزیزان تبریک میگوید.

روزهای کاری در ایام عید: پنجم، ششم، نهم و دهم فروردین از ساعت ۹ صبح تا ۲ بعد از ظهر

دادپویان از تاریخ ۱۶ فروردین ماه از ۹ صبح تا ۸ شب در خدمت شماست.

تیم موسسه حقوقی دادپویان