هزینه طلاق توافقی به عهده کیست
در این مقاله آشنا میشوید با: هزینه طلاق توافقی به عهده کیست، هزینه طلاق توافقی در سال ۱۴۰۳ شامل چه مواردی است؟ هزینه اعطای وکیل و حق الوکاله وکیل، هزینه دادرسی از طریق وکیل، هزینه ثبت طلاق در دفترخانه رسمی، مدارک مورد نیاز برای طلاق توافقی. تا پایان مقاله با ما همراه باشید.
جهت هرگونه مشاوره وکیل طلاق توافقی در تهران، می توانید با بهترین وکیل طلاق توافقی در ارتباط باشید.
هزینه طلاق توافقی چقدر است؟
سالهاست که طلاق آخرین راه حل جهت برطرف شدن نزاع و مشکلات زندگی مشترک بین زوجین است، اما اگر تصمیم جدی به طلاق گرفتهاید باید هزینههایی را برای طلاق در نظر بگیرید.
حتی اگر قرار است به صورت طلاق توافقی از یکدیگر جدا شوید باز هم برای پیشروی مراحل مختلف پرونده باید هزینههایی را برای مراجع قضایی و رسیدگی به پرونده خود پرداخت کنید.
برای دانستن دقیق هزینه طلاق توافقی می توانید با وکلای خانواده موسسه حقوقی دادپویان در ارتباط باشید.
اگر چه در سال ۱۴۰۳ مانند سالهای قبل قیمت دقیقی برای هزینه طلاق توافقی در نظر گرفته نشده است، ولی به طور کلی هزینههای طلاق به شرح ذیل است:
مبلغی که برای شرکت در جلسات مشاوره های اجباری قبل از طلاق باید پرداخت شود به ازای هر جلسه از ۵ جلسه مشاوره تقریبا ۵۲۰ هزار تومان است.
مبلغی که برای دادرسی پرونده طلاق باید پرداخت شود تقریبا ۱۷۰ هزار تومان است.
مبلغی که برای مشاوره ارجاع شده از طرف دادگاه باید پرداخت شود تقریبا ۲۴۰ هزار تومان است.
مبلغی که برای ثبت طلاق در دفترخانه باید پرداخت شود تقریبا ۳ میلیون تومان است.
مبلغی که برای حق الوکاله وکیل باید پرداخت شود بستگی به تعرفه تعیین شده و نظر وکیل شما دارد.
هزینه طلاق توافقی در سال 1403 شامل چه مواردی است؟
در سال ۱۴۰۳ بر اساس یکسری شرایط قانونی در کشور هزینههایی برای طلاق از طرف مرد، طلاق از طرف زن و همچنین طلاق توافقی تعیین شده است. و بابت هزینه طلاق توافقی در سال ۱۴۰۳ شامل چه مواردی است بررسی میکنیم، و برخی از این هزینهها عبارتند از:
برای دانسن در مورد هزینه های طلاق توافقی چه از طرف مرد یا زن و یا با وکالت از طرف مرد و استعلام قیمت با موسسه حقوقی دادپویان در تماس باشید.
هزینه تنظیم دادخواست طلاق
هزینه تنظیم دادخواست طلاق توسط وکیل بین ۵۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان متغیر میباشد. صرفا اگر هزینه برگه دادخواست را بخواهید بپردازید، در سال گذشته ۱۵۰۰ تومان بوده اما هزینه تنظیم دادخواست طلاق به صورت حرفه ای و توسط وکیل بین ۵۰۰ هزار تومان تا ۲ میلیون تومان متغیر میباشد.
هزینه ثبت دادخواست طلاق در دفاتر خدمات الکترونیک
هزینه ثبت دادخواست طلاق در سال ۱۴۰۳ با احتساب تعرفه خود دفتر خدمات الکترونیک جمعا حدود ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تومان میشود.
هزینه مشاوره های اجباری قبل از طلاق
بر اساس ماده ۲۵ قانون حمایت از خانواده بعد از تعیین جلسه دادگاه جهت رسیدگی و پیگیری به پرونده طلاق توافقی از سمت دادگاه پیامکی به زن و مرد برای مشاوره ارسال میشود. بعد از برگزاری جلسات مشاوره نتیجه اصلی به دادگاه ارائه میشود.
بنابراین یکی از زوجین یا هر دو موظف هستند برای شرکت در این جلسات اجباری هزینه مشاوره دادگاه در طلاق توافقی را پرداخت کنند. البته بسته به اینکه جلسات مشاوره در چه مرکز مشاورهای و از طریق چه کسی با چه میزان تحصیلاتی انجام شود هزینه مشاوره دادگاه متفاوت خواهد بود.
هزینه مشاوره حداقل با فرض ۵ جلسه به شرح زیر است:
- هزینه مشاوره برای هر جلسه به ازای هر یک از زوجین ۵۲ هزار تومان.
- هزینه مشاوره برای ۵ جلسه به ازای هر یک از زوجین ۲۶۰ هزار تومان.
- هزینه مشاوره ارجاع شده از سوی دادگاه.
این مشاوره در همان روز جلسه دادگاه صورت میگیرد و نتیجه آن نیز در همان روز به دادگاه خانواده تقدیم میشود. هزینه مشاوره ارجاع شده از دادگاه بستگی به رویه مجتمع قضاییای است که دادگاه خانواده در آن قرار گرفته. با توجه به این موضوع مبالغ متفاوتی از ۸۰ الی ۱۴۰ هزار تومان برای مجموع هر دو نفر زوجین مطالبه میکند.
هزینه اعطای وکیل و حق الوکاله وکیل
در طلاق توافقی اگر وکیل نداشته باشید بدون شک پیگیری دادخواست طلاق توافقی یا بر عهده زن است و یا مرد باید مراحل درخواست طلاق را پیگیری کند، اما از آنجایی که زوجین شناخت کافی و درستی در مورد انجام مراحل قانونی طلاق توافقی ندارند معمولا چنین پروندههایی اگر بدون وکیل پیگیری شوند طولانیتر و پیچیدهتر خواهند بود. همچنین هزینه طلاق بر عهده کسی است که درخواست طلاق داده است.
و همچنین بابت هزینه اعطای وکیل و حق الوکاله وکیل به خیلی از پارامترها بستگی دارد که جز با مشاوره ابتدایی و شرح حال از وضیعیت پرونده و رسیدگی به ان نمی توان قیمت دقیقی را اعلام کرد لذا برای استعلام قیمت و مشاوره وکیل طلاق توافقی می توانید با وکلای مجرب طلاق موسسه حقوقی دادپویان به صورت تلفنی و حضوری در ارتباط باشید.
هزینه دادرسی از طریق وکیل
هزینه وکیل طلاق توافقی در کشور با توجه به برخی شرایط مثل مدت زمان انجام کار، نوع پرونده، حضور زوجین، عدم حضور زوجین، تجربه وکیل و… متفاوت است.
و هزینه دادرسی از طریق وکیل یعنی اینکه وقتی وکیل وکالت را برعهده می گیرد هزینه دادرسی و رسیدگی آن را هم به موکل می گوید که تعرفه های آن مشخص می باشد.
برای تنظیم دادخواست طلاق از طریق وکیل می توانید با موسسه حقوقی دادپویان در ارتباط باشید.
چون برخی از زوجین به طور کامل برای پیگیری امور اداری و دادرسی به پرونده طلاق به وکیل وکالت میدهند، بنابراین هیچ کدام از زوجها در طول مراحل طلاق حتی در زمان ثبت طلاق در محضر حضور و یا دخالتی ندارند.
از طرفی داشتن وکیل حرفهای در مواردی مثل مهریه، نفقه، استرداد جهیزیه، حضانت فرزندان و... پرونده طلاق توافقی را سریعتر به نتیجه میرساند.
هزینه ثبت طلاق در دفترخانه رسمی
این هزینه ثبت طلاق در دفترخانه رسمی با توجه به شرایط محضر طلاق تعیین میشود، اما پیش از محاسبه مبلغ دفترخانه باید دو هزینه پنهان در طلاق توافقی از جمله هزینه گواهی بکارت و هزینه عدم بارداری زن را در نظر داشته باشید. مبلغ هر کدام از این گواهیها را به طور جداگانه برای هزینه طلاق توافقی در محضر در نظر بگیرید.
مدارک مورد نیاز برای طلاق توافقی
در خصوص هزینه طلاق توافقی باید گفت یکسری از هزینهها برای تهیه مدارک مورد نیاز طلاق توافقی در نظر گرفته میشود مثل:
- اصل شناسنامه و کپی آن.
- اصل کارت ملی و کپی آن.
- عقدنامه و یا رونوشت سند ازدواج.
- وکالت در طلاق چنانچه خانم حق طلاق داشته باشد.
هزینه طلاق توافقی با چه کسی است؟
هزینه طلاق توافقی برای دادخواستهایی که از طرف مرد و زن تنظیم شده است به صورت نصف برای هر یک از طرفین تعیین میشود، اما در صورتی که مرد یا زن دادخواست طلاق توافقی را به تنهایی تنظیم کرده باشند و طرف مقابل در آن دخیل نباشد، هزینه طلاق توافقی بر عهده فردی خواهد بود که دادخواست داده است.
ولیکن در طلاق توافقی کلا مرد و زن به یک توافقی با هم میرسند و اگر جدا قصد جدایی و پایان دادن به آن زندگی را داشته باشند با توافق هم هزینه ها را تقبل می کنند و هزینه های آن خیلی زیاد نیست که باعث اختلاف در آن شود.
شما می توانید با اطمینان کامل نسبت به اعطای وکالت در مورد طلاق توافقی با وکلای متخصص موسسه حقوقی دادپویان در تماس باشید.
هزینه ثبت دادخواست طلاق توافقی
بعد از اینکه مشخص شد هزینه طلاق توافقی با کیست، باید هزینه ثبت دادخواست طلاق توافقی را مشخص کنید. طلاق توافقی جزء دعاوی غیر مالی شناخته میشود و هزینه دادرسی آن هم طبق همین موضوع محاسبه میشود.
هزینه ثبت دادخواست طلاق توافقی با توجه به شاخصهای مختلف تعیین قیمت هزینه دادرسیها در سالهای مختلف مشخص میشود و ممکن است هر سال تغییر کند. با این وجود، در حال حاضر هزینه ثبت دادخواست طلاق توافقی از حدود ۱۸۰ هزار تا ۲۰۰ تومان می باشد.
در صورتیکه نیاز به هرگونه مشاوره حقوقی تلفنی یا حضوری راجع به موضوعات حقوقی و یا کیفری با وکیل پایه یک دادگستری داشتید، میتوانید با موسسه حقوقی دادپویان تماس بگیرید.
جهت اطلاع از آخرین اخبار حقوقی و قضایی نیز میتوانید کانال اخبار حقوقی دادپویان را دنبال کنید.
بدون دیدگاه