تغییر کاربری زمین زراعی به مسکونی
در این مقاله آشنا میشوید با: تغییر کاربری زمین زارعی به مسکونی، جواز ساخت چیست، جواز ساخت زمین کشاورزی، مدارک مورد نیاز برای تغییر کاربری، وکیل تغییر کاربری. تا پایان مقاله با ما همراه باشید.
برای مشاوره حقوقی ملکی، می توانید با وکیل ملکی در تماس باشید.
طنز حقوقی دادپویان تغییر کاربری زمین زراعی به مسکونی
سلام به طنز حقوقی دادپویان خوش آمدید.
طنز حقوقی دادپویان قصد دارد در هر قسمت یه موضوع یا داستان یا پرونده های جذاب حقوقی، خانوادگی، کیفری و جنایی رو برای شما روایت کند. (طنز)
با مراجعه به سایت حقوقی دادپویان یا دادپویان دات کام می تونید قسمت های مختلف طنز حقوقی دادپویان رو دنبال کنید و چنانچه نیاز به مشاوره با وکیل دارید، با وکیل آنلاین دادپویان تماس بگیرید.
تغییر کاربری زمین های زراعی و باغی به مسکونی چگونه است
هژیر خان دادپویان میخواد با آقای وکیل در خصوص اینکه در یک زمین زراعی در شمال کشور امکان ساخت و ساز وجود دارد یا خیر سوالاتی رو مطرح کنه.
اگر میخواین از این موضوع مطلع شوید، حتما این ویدئو رو ببینید و از مشاوره رایگان با وکیل هم استفاده کنید.
تغییر کاربری زمین
قانونگذار با هدف حفظ کاربری زمین های زراعی و باغ ها و تداوم بهره وری آنها در سال 1374 قانونی با عنوان قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها به تصویب رساند تا از تغییر کاربری این اراضی جلوگیری کند.
مطابق قانون تغییر کاربری اراضی مزبور جز در موارد ضروری ممنوع است و در موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ ها به عهده کمیسیونی است که در آن نمایندگان وزارتخانه های کشاورزی، مسکن و شهرسازی، جهاد سازندگی و سازمان حفاظت محیط زیست و استانداری حضور دارند که در هر استان زیر نظر وزارت کشاورزی تشکیل می شود و تصمیمات این کمیسیون با اکثریت آرا، اعضا دارای اعتبار خواهد بود و ظرف دو ماه از تاریخ درخواست متقاضی این کمیسیون موظف به تشکیل جلسه و اتخاذ تصمیم است.
برای مشاوره حقوقی با وکیل، می توانید با موسسه وکالت دادپویان در تماس باشید.
تغییر کاربری اراضی در روستاها مطابق ضوابطی می باشد که وزارت جهاد کشاورزی تعیین می نماید و در سایر موارد ( تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ ها در خارج از محدوده شهرها و شهرک ها) متقاضی تغییر کاربری اعم از ورثه یا وکیل مالک باید درخواست کتبی خود را به انضمام مدارک و اسناد مربوط به دبیرخانه کمیسیونی که در سازمان کشاورزی هر استان مستقر است، تحویل نماید.
تغییر کاربری اراضی کشاورزی
به طور کلی زمین های زراعی و همچنین باغ هایی که در خارج از محدوده قانونی شهرک ها یا شهر ها قرار گرفته اند، مشمول این قانون می باشند. باید بیان کرد محدوده قانونی شهرها تنها بر اساس قوانین تعریف شده مربوط به ضوابط تقسیمات کشوری مصوب در سال 1362 و محدوده شهرک ها نیز بر اساس مصوب قانونی مراجع قانونی مربوطه تعیین می گردد.
در محدوده روستا دو حالت امکان پذیر است:
- محدوده روستا در طرح های هادی و یا بهسازی روستا به محدوده ای اطلاق می گردد که توسط مراجع قانونی ذی ربط به تصویب رسیده باشد.
- محدوده روستاهایی که فاقد طرح های هادی یا بهسازی می باشند، محدوده های مسکونی در روستا ملاک می باشد.
جواز ساخت چیست
به سند یا مجوز رسمی که از سوی مراجع صدور پروانه ساخت محل ملک برای احداث یک ساختمان صادر میشود پروانه ساخت میگویند. بر اساس این سند، به مالک یا پیمانکاری که نماینده وی است این مجوز داده میشود تا پروژه ساخت و ساز در یک زمین به انجام برسد. این مجوز باید برای انجام تعمیرات اساسی و یا بازسازی یک ساختمان نیز دریافت گردد.
به هر صورت همه کارهای مربوط به ساخت و ساز باید برابر ضوابط و قوانین مشخصی شروع و به پایان برسند. بر اساس این تعاریف میتوان افزود که برای تعمیر و تغییر جزیی ساختمان مانند ترکیدگی لوله و یا تعویض پنجرههای قدیمی با جدید، نیازی به اخذ پروانه ساختمان نیست. لذا در مواردی غیر از موارد فوق انجام هر گونه عملیات ساخت و ساز یک ملک بدون دریافت پروانه ساختمان غیرقانونی خواهد بود.
مقررات مربوط به ساخت و ساز باید از یک سری استانداردهای معین تبعیت کند که همگی برای اطمینان از ایمنی مالکین فعلی یا بعدی ساختمان تنظیم شده است.
جواز ساخت زمین کشاورزی
ساخت ویلا در زمین زراعی امکانپذیر است، اما به شرط و شروطی که لازمه آن در ابتدای امر تغییر کاربری زمین است. اما موضوع به این آسانیها نیست و نیازمند کارشناسیها و طی کردن مراحلی اداری و چالش برانگیز و تبیین اهداف ساخت و ساز بر اساس معیارهایی است که استثنائاتی را در نظر میگیرد.
واقعیت قضیه این است که اراضی کشاورزی یا زراعی با هدف توسعه تولیدات کشاورزی و حمایت از صنعت کشاورزی و کشاورزان باید حفظ شوند. شاید بسیاری از افراد سودجو یا اهالی پرنفوذ حوزه املاک و مستغلات راضی به حفظ این اراضی نباشند که این امر جدا آیندهای نه چندان خوشایند را برای شهرنشینان رقم خواهد زد.
مدارک مورد نیاز برای تغییر کاربری
- زمین کشاورزی.
- ارائه و تکمیل درخواست تغییر کاربری زمین.
- ارائه مدارک مالکیت.
- فتوکپی شناسنامه ذی نفع (مالک یا مالکین) یا فتوکپی وکالت نامه.
- ارائه فیش پرداخت شده عوارض نوسازی در صورتی که نوسازی شده باشد.
- ارائه درخواست به شهردار جهت اخذ دستور.
- ثبت شماره و تاریخ در دبیرخانه.
- بازدید کارشناس دفتر فنی شهرداری از محل.
- بازدید کارشناس شهرداری ازمحل و تنظیم گزارش وضع موجود.
- تکمیل کارت گذربندی.
وکیل تغییر کاربری (وکیل جواز ساخت)
تغییر کاربری اراضی در صورتی که بدون انجام مشاوره حقوقی و یا مشورت با وکیل خبره و زبده و متخصص این حوزه انجام شود، می تواند جریمه های نقدی هنگفتی را به دنبال داشته باشد.
در مواردی نیز ممکن است که در احداث مواردی چون دامداری، پرورش ماهی، جواز ساخت و… اشتباهاتی رخ دهد که باعث بروز مشکلاتی برای مالکان اراضی و باغات شود. به همین دلیل بهره گیری از یک وکیل متخصص در حوزه تغییر کاربری اراضی می تواند کمک بسیاری به افراد کند.
وکیل تغییر کاربری با اشراف کامل بر اصول حقوقی قانون حفظ کاربری اراضی، می تواند برای رفع اتهام از موکل تلاش کند و پرونده را به نفع موکل خویش تغییر دهد. همچنین از آنجایی که شاکی چنین پرونده هایی معمولا ادارات دولتی هستند، قاضی پرونده کمتر در نادرستی شکایت تردید می کند. بنابراین کار موکل سخت و پیچیده تر می شود و تنها مهارت و تخصص وکیل می تواند برائت وی از جرم را فراهم آورد.
در صورت هرگونه مشاوره حقوقی راجع به دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری می توانید با وکیل آنلاین یا وکلای پایه یک دادگستری موسسه حقوقی دادپویان در سریعترین زمان ممکن، مشاوره حقوقی تلفنی یا مشاوره حقوقی حضوری داشته باشید.
ضمن مشورت با وکیل پایه یک دادگستری، سوال حل نشده ای برای شما باقی نمیماند. ضمن اینکه مشاوره با وکیل کارکشته دادپویان، با بیش از سیزده سال تجربه حرفه ای در تمام زمینه های حقوقی و کیفری، تمام راهکارهای لازم را به شما ارائه میدهند و اگر نیازی به تنظیم لایحه، تنظیم شکواییه، تنظیم دادخواست یا تنظیم اظهارنامه شد، وکیل میتواند آنرا برای شما تنظیم نماید و یا در صورت لزوم، میتوانید با اعطای وکالت نامه به وکیل انلاین، صفر تا صد پرونده را برای شما انجام دهند. مشاوره حقوقی آنلاین بهترین روش جهت مشاوره با وکیل پایه یک است.
طراحی سایت موسسه حقوقی دادپویان به گونه ای است که در سریعترین زمان ممکن و به راحتی بتوانید از مشاوره حقوقی با وکیل استفاده کنید.
دادپویان حامی شما عزیزان و بهترین موسسه حقوقی است که با بیش از سیزده سال تجربه فعالیت های حقوقی و با بیش از سی وکیل پایه یک، به صورت تخصصی مشاوره حقوقی میدهد و وکالت میکند.
به عنوان مثال، چهار وکیل ملکی دارد که صرفا فعالیت و تمرکز خود را در حوزه دعاوی ملکی گذاشته اند. پنج وکیل اداره کار دارد که صرفا تمرکز آنها دعاوی اداره کار است و به همین منوال دعاوی دیگر.
در صورت تمایل میتوانید پادکست جنایی دادپویان را هم دنبال کنید. این پادکست روایت پرونده های جنایی ایرانی است که به موسسه حقوقی دادپویان ارجاع شده است.
مهم ترین مقالات حقوقی دادپویان شامل: طنز حقوقی، رادیو حقوقی، کلیپ حقوقی، پکیج حقوقی، بسته حقوقی، بیمه حقوقی، فیلم حقوقی است که میتوانید در سایت حقوقی دادپویان مطالعه نمایید.
بهترین موسسه حقوقی در تهران و ایران، مشاوره با وکیل های مجرب و با تجربه، بهترین وکیل پایه یک در تهران و شهرستان، مجرب ترین وکیل خاورمیانه، باهوش ترین وکیل پایه یک دادگستری، آدرس دفتر وکالت در تهران، مشاوره با وکیل پایه یک تهران و شهرستان، وکیل مجرب، بهترین وکیل آنلاین در تمام نقاط ایران، شماره وکیل با تجربه در تمام منطقه های تهران، شماره وکیل پایه یک دادگستری شهرری و شمیرانات، مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل، عریضه نویسی آنلاین با با تجربه ترین وکلای ایران، وکیل دادگستری خوب، مشاوره با وکیل دادگستری تهران، وکیل تهران فوری، مشاوره حقوقی فوری و ارزان، فوری ترین و ارزان ترین تنظیم دادخواست، مشاوره حقوقی با وکیل، مشاوره حقوقی تصویری، مشاوره حقوقی رایگان، مشاوره حقوقی آنلاین، مشاوره حقوقی شبانه روزی، مشاوره حقوقی فوری، پادکست ایرانی، پادکست فارسی، پادکست واقعی، پادکست رایگان، پادکست جدید، پادکست کیفری، پادکست حقوقی، خفاش شب، فرید بغلانی، فیلم اعدام محمد بیجه در پاکدشت، عکس خفاش شب، لحظه اعدام محمد بیجه، پادکست های جنایی، پادکست جنایی رایگان، پادکست جنایی جدید را با دادپویان دنبال کنید. ضمنا شما میتوانید از طنز حقوقی، کلیپ حقوقی، کلیپ کیفری، کلیپ جنایی، کلیپ قانونی، کلیپ قانون، رادیو حقوقی هم در قسمت رادیو استفاده کنید. امیر هاشمی مدیر سایت موسسه حقوقی دادپویان است. اینستاگرام حقوقی و اینستاگرام وکیل را هم دنبال کنید. استفاده از طنز هم موجب خوشحالی شما خواهد شد.
بدون دیدگاه