حمل خودرو توسط پلیس
در این مقاله آشنا میشوید با: حمل خودرو توسط پلیس، قانون حمل خودرو به پارکینگ، حمل خودرو با جرثقیل، استعلام خودرو های منتقل شده به پارکینگ، حمل خودرو در حضور مالک، آدرس ستادهای ترخیص تهران. تا پایان مقاله با ما همراه باشید.
برای مشاوره در مورد حمل خودرو به پارکینگ، می توانید با وکیل پایه یک دادگستری در ارتباط باشید.
قسمت سی و هشتم رادیو حقوقی دادپویان حمل خودرو توسط پلیس
سلام به رادیو دادپویان خوش آمدید.
رادیو حقوقی دادپویان قصد داره در هر قسمت یه موضوع یا داستان یا پرونده های جذاب حقوقی، کیفری و جنایی رو برای شما روایت کند.
با مراجعه به سایت حقوقی دادپویان یا دادپویان دات کام می تونید قسمت های مختلف رادیو حقوقی دادپویان رو دنبال کنید و چنانچه نیاز به مشاوره با وکیل دارید، با وکیل آنلاین تماس بگیرید.
قانون حمل خودرو به پارکینگ
بعضی اوقات با توجه به تخلفاتی که برخی از رانندگان مرتکب میشوند، ماموران و ضابطان قضایی اقدام به حمل و انتقال خودرو با جرثقیل به پارکینگ میکنند. در قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی می خوانیم: در کلیه موارد قبل از حمل یا در حین حمل خودرو اگر مالک آن حاضر شود و تقاضا کند تا خودرو را به او تحویل داده شود ماموران مکلف اند ضمن صدور قبض جریمه، خودرو را به وی تحویل دهند.
آیا حمل خودرو با جرثقیل در حضور راننده قانونی است؟
طبق قانون ماموران راهنمایی و رانندگی حق ندارند در حضور راننده خودرو او را به پارکینگ منتقل کنند. برای بسیاری از ما پیش آمده که خودروی خود را در قسمت ممنوع خیابان پارک کرده باشیم و سپس پلیس راهنمایی و رانندگی اقدام به حمل آن توسط جرثقیل و انتقالش به پارکینگ کند.
اما باید به این موضوع توجه داشت که در صورت حمل خودرو با جرثقیل توسط مامورین راهنمایی و رانندگی، در همه موارد اگر قبل از حمل یا حتی در حین حمل خودرو، مالک آن حاضر شود، ماموران موظف هستند ضمن صدور قبض جریمه، خودرو را به او تحویل دهند.
بر این اساس مأموران راهنمایی و رانندگی نمیتوانند پس از حضور شما در محل هنگام حمل خودرو اتومبیل شخصیتان را به پارکینگ منتقل کنند. در صورت تحویل ندادن خودرو میتوانید به مامور گوشزد کنید که مطابق تبصره ۲ماده ۱۳ قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی او چنین حقی ندارد.
برای اعتراض به عدم رعایت مقررات مذکور شماره تلفن197 را به خاطر بسپارید.
استعلام خودرو های منتقل شده به پارکینگ
سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۳۵۳ به منظور اطلاع رانندگان محترم از پارکینگ محل انتقال خودرو طراحی شده است. برای اطلاع از این مورد باید شماره پلاک خودرو خود را بدون حروف به سامانه مذکور پیامک کنید تا از پارکینگ مورد نظر مطلع شوید. در صورتی که خودرو شما به پارکینگ های اداره راهنمایی و رانندگی منتقل نشده باشد، پیامکی مبنی بر عدم انتقال خودرو مربوطه به پارکینگ برای شما ارسال خواهد شد. هم چنین در صورت انتقال خودرو به پارکینگ توسط ماموران راهنمایی و رانندگی، نشانی و نام پارکینگ مربوطه برای شما ارسال خواهد شد.
شما با اطلاع از محل پارکینگ و مراجعه به آن از مراحل ترخیص خودرو خود مطلع خواهید شد. توجه داشته باشید که تحویل مدارک شناسایی خودرو الزامی می باشد. هم چنین طی مراحل اداری و قانونی برای ترخیص خودرو از پارکینگ باید نسبت به پرداخت جریمه هایی که از قبل ثبت شده نیز اقدام نمایید.
حمل خودرو در حضور مالک
از عبارت در کلیه موارد در صدر تبصره 2 ماده 13 قانون راهنمایی و رانندگی نباید چنین نتیجه گرفت که در هر مورد پلیس اجازه حمل خودروی متخلف به پارکینگ را نخواهد داشت.
به طور مثال چه طور می توان انتظار داشت راننده متخلفی که بدون داشتن گواهینامه رانندگی کرده یا در حالت مستی هست و در پشت فرمان مشغول رانندگی می باشد، پس نمی توان به این ماده در وقوع همچین اعمالی به آن استناد نمود، و در این موارد اتفاقا حمل خودرو مذکور به پارکینگ ضرورت دارد.
خسارت به خودرو هنگام حمل با جرثقیل
حفظ و نگهداری از خودرویی که با جرثقیل حمل شده و به پارکینگ منتقل میشود بر عهده مامور راهنمایی و رانندگی و حملکننده و نگهدارنده آن است و چنان چه در اثر حمل یا نگهداری، خسارتی به خودرو یا محموله آن وارد شود، راهنمایی و رانندگی از خسارت دیده حمایت میکند و جبران خسارت مذکور بر عهده حملکننده یا نگه دارنده (مسئول پارکینگ) است.
در چه مواقعی خودرو با جرثقیل حمل خواهد شد؟
بر اساس قانون توقف خودرو در مکان های زیر ممنوع می باشد و پلیس می تواند به راحتی خودروی پارک شده در این مکانها را جریمه و به پارکینگ منتقل کند:
- پیاده رو و محلهای عبور عابر پیاده.
- روبروی ورودی خیابان، جاده و یا کوچه.
- روبروی پارکینگ ساختمانها.
- داخل تقاطع.
- در فاصله ۱۵ متری میدان یا تقاطع یا سه راه ها یا تقاطع راه آهن.
- در فاصله ۱۵ متری شیرهای آب آتش نشانی و شیرهای آب نصب شده در راه ها.
- در فاصله ۱۵ متری اطراف چراغ های راهنمایی و رانندگی و یا محل هایی که توقف وسایل نقلیه مانع دید علایم راهنمایی و رانندگی بشود.
- از ابتدا تا انتهای پیچ ها.
- در فاصله ۱۵ متری ورودی یا خروجی مراکز آتش نشانی، پلیس و بیمارستان ها و فوریت های پزشکی.
- دوبله پارک کردن.
- روی پل ها و درون تونل ها و معابر در ارتفاع.
- در خیابان هایی که پیاده رو آن قابل عبور نبوده و عابران مجبور شوند از مسیر خیابان عبور کنند.
- در ایستگاه های وسایل نقلیه همگانی و حریم آن ها.
- در محل هایی که علایم راهنمایی و رانندگی مانند تابلوهای توقف ممنوع و یا ایستادن ممنوع و یا خط کشی های شطرنجی در سطح تقاطع و یا معابر نیز دلالت بر ممنوعیت توقف نماید.
- مقابل دستگاه توقف سنج (پارکومتر) بدون رزرو و پرداخت هزینه.
آدرس ستادهای ترخیص تهران
- ستاد ترخیص مرکزی خیابان زنجان در خیابان ستارخان جنب کلانتری ۱۱۸ ستارخان واقع شده است.
- ستاد ترخیص خلیج فارس در کیلومتر ۷ جاده قدیم کرج، خیابان خلیج فارس، خیابان راهنما قرار دارد.
- ستاد منطقه ۳ راهور در خیابان پاسداران، خیابان گلنبی و ستاد منطقه ۵ راهور در بزرگراه همت، جنتآباد شمالی، خیابان دانش قرار دارد.
- ستاد منطقه ۶ راهور، در میدان ولیعصر، ابتدای بلوار کریمخان زند و ستاد منطقه ۸ راهور نیز در بزرگراه شهید باقری، تقاطع خیابان رسالت واقع شده است.
- ستاد منطقه ۱۱ راهور در میدان قزوین، خیابان قزوین، جنب شهرداری منطقه ۱۱ قرار دارد.
- ستاد منطقه ۱۵ راهور نیز در سهراه افسریه، پشت شهرداری منطقه ۱۵، جنب ترمینال خاوران واقع شده است.
- آدرس ستاد منطقه ۱۷ راهور نیز بزرگراه آیتالله سعیدی، پل ساوه، خیابان آزادی، جنب آتشنشانی است.
- ستاد منطقه ۲۰ راهور نیز در شهرری، خیابان شیرازی، روبروی فروشگاه شهروند قرار دارد.
وکیل متخصص ترخیص خودرو از پارکینگ در تهران
از آن جایی که رفت و آمد های قانونی برای ترخیص خودرو بسیار است و شخص ابتدا باید به پارکینگ که شماره قبض را دریافت کند سپس ستاد ترخیص و بعد مراحل گذراندن و پرداخت جریمه های از قبل و حل کردن بیمه و مراحل اداری در ستاد ترخیص کمی دشوار و زمان بر است وکیل متخصص ترخیص خودرو از پارکینگ در تهران آماده قبول وکالت و انجام دادن کلیه مراحل قانونی تا ترخیص خودرو می باشد.
بدون دیدگاه