مجازات حمل مشروبات الکلی
طنز حقوقی دادپویان مجازات حمل مشروبات الکلی. سلام به طنز حقوقی دادپویان خوش آمدید.
طنز حقوقی دادپویان قصد دارد در هر قسمت یه موضوع یا داستان یا پرونده های جذاب حقوقی، خانوادگی، کیفری و جنایی رو برای شما روایت کند. (طنز)
با مراجعه به سایت حقوقی دادپویان یا دادپویان دات کام می تونید قسمت های مختلف طنز حقوقی دادپویان رو دنبال کنید و چنانچه نیاز به مشاوره با وکیل متخصص و پایه یک دادگستری در زمینه مشروبات الکلی در تهران و شهرستانها دارید، با دادپویان تماس بگیرید.
مجازات حمل مشروبات الکلی چیست؟
هژیر خان دادپویان میخواد با آقای وکیل در خصوص مجازات حمل مشروبات الکلی صحبت کند.
اگر میخواین از این موضوع مطلع شوید، حتما این ویدئو رو ببینید و از مشاوره رایگان با وکیل هم استفاده کنید.
جرم حمل مشروبات الکلی
در قانون، حمل و نگهداری مشروبات الکلی، همانند حمل و نگهداری مواد مخدر، جرم دانسته شده است و همانطور که مجازات حمل موادر مخدر، در قانون بیان شده است، مجازات حمل و نگهداری مشروبات الکلی نیز، در قانون مشخص شده است.
جرم حمل مشروبات الکلی، به معنای همراه داشتن این مواد و جابجایی آن، یا همراه داشتن آن در ماشین و جابه جایی آن، با ماشین است.
چنان چه فردی، اقدام به حمل مشروبات الکلی یا اقدام به همراه داشتن آن در ماشین و جابه جایی آن نماید، مرتکب جرم حمل مشروبات الکلی شده است.
رزرو آنلاین وقت مشاوره
مجازات حمل و نگهداری مشروبات الکلی
اقدام به هرگونه خرید و فروش، تولید و ساخت، قاچاق، مصرف و حمل و نگهداری مشروبات الکلی و همراه داشتن آن در ماشین، جرم است و مجازات در پی خواهد داشت.
از جمله مواردی که مجازات سنگینی برای مرتکب آن، در پی دارد، حمل و نگهداری مشروبات الکلی و همراه داشتن آن در ماشین است.
قانون گذار، در قانون مجازات اسلامی، در ماده 702، مجازات حمل و نگهداری مشروبات الکلی را بیان نموده است. ماده 702، اشعار می دارد: هرکس، مشروبات الکلی را… حمل و نگهداری کند، به شش ماه تا یک سال حبس و تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و نیز پرداخت جریمه نقدی به میزان پنج برابر ارزش عرفی (تجاری) کالای یاد شده، محکوم می شود.
مجازات حمل و نگهداری مشروبات الکلی در ماشین
مجازات حمل و نگهداری مشروبات الکلی، در ماده 702 قانون مجازات اسلامی بیان شده است. همراه داشتن مشروبات الکلی در ماشین نیز، جرم است و قانون گذار، در تبصره 1 ماده 703 قانون مجازات اسلامی، جریمه نقدی و مجازات حمل و نگهداری مشروبات الکلی در ماشین را بیان کرده است.
در این ماده، آمده است، در صورتی که مشروبات الکلی، به میزان بیش از بیست لیتر باشد و در یک وسیله نقلیه از قبیل موتور و ماشین حمل شود، دو حالت ممکن است:
- حمل و نگهداری مشروبات الکلی و همراه داشتن در ماشین، با اطلاع مالک وسیله نقلیه بوده است: که در این حالت، وسیله نقلیه، به نفع دولت ضبط خواهد شد.
- حمل و نگهداری مشروبات الکی و همراه داشتن در ماشین، بدون اطلاع مالک وسیله نقلیه بوده است: که در این صورت مرتکب جرم، به پرداخت جریمه نقدی، معادل قیمت وسیله نقلیه، محکوم خواهد شد. این مجازات و جریمه نقدی، علاوه بر مجازاتی است که درماده 702 قاون مجازات، برای حمل و نگهداری مشروبات الکلی، گفته شد.
مجازات راننده مست (رانندگی در حالت مستی)
بر طبق ماده ۷۱۸ قانون مجازات اسلامی:
در صورتی که راننده مست باشد و باعث بروز آسیب جانی یا مالی بر شخص دیگر شود، به بیش از دو سوم حداکثر مجازات مقرر شده در قانون محکوم میشود.
حکم رانندهای که در اثر بی مبالاتی موجب بروز خسارت جانی و جسمانی بر شخصی دیگر می شود، ۲ تا ۶ ماه حبس است. اگر راننده بی احتیاط، باعث مرگ شخصی دیگر شود به ۶ ماه تا ۳ سال حبس محکوم میشود.
اگر راننده مست باشد، همان طور که ذکر شد تا دو سوم بر حداکثر مجازات او افزوده خواهد شد.
رانندگی در حالت مستی از جمله عواملی است که باعث تشدید مجازات خواهد شد.
اگر راننده مست باشد، دادگاه میتواند علاوه بر مجازات اصلی، او را به مدت ۱ تا ۵ سال از حق رانندگی یا تصدی وسایل نقلیه موتوری محروم کند.
نگهداری از مشروبات الکلی خارجی
اگر نگهداری از مشروبات الکلی خارجی در حجم و اندازه بالا و به قصد فروش انجام شود مجازات سنگینی در پی خواهد داشت.
وارد کردن مشروبات الکلی به داخل کشور قاچاق محسوب می شود و واردکننده فارغ از میزان و به صرف انجام این کار به شش ماه تا پنج سال حبس محکوم خواهد شد. البته تحمل ۷۴ ضربه شلاق به علاوه پرداخت ده برابر میزان ارزش عرفی مشروبات وارداتی نیز از سوی دادگاه تعیین می شود.
براساس قانون امکان تعلیق در اجرای مجازات جرم قاچاق وجود ندارد. در مورد تخفیف در مجازات نیز باید از کمک وکلای مجرب کمک گرفته شود.
مجازات فروش مشروبات الکلی
همان طور که می دانیم مشروبات الکلی در اسلام و شرع حرام است. در نتیجه نه تنها حمل و نگهداری و مصرف آن بلکه فروش مشروبات هم مجازات دارد. قانون مجازات اسلامی برای این اشخاص که اقدام به فروش و توزیع مشروبات الکلی میکنند مجازاتی در نظرگرفته است.
بر اساس ماده ۷۰۲ قانون مجازات اسلامی که بیان کرده، تولید نگهداری، خرید و فروش و در معرض فروش قرار دادن هرگونه مشروبات الکلی، هفتاد و چهار ضربه شلاق و ۶ ماه تا ۱ سال مجازات حبس دارد. هم چنین پرداخت جریمه نقدی به اندازه ۵ برابر ارزش عرفی محموله را دارا است.
هم چنین طبق ماده ۷۰۲ و ۷۰۳ قانون مجازات اسلامی اگر کارمندان دولت یا موسسات وابسته به آن، کارمندان قوای سه گانه یا اعضای نیروهای مسلح یا اعضای شوراها، به هر طریقی در جرم حمل مشروب یا نگهداری آنها به هر نحوی همکاری داشته باشند، علاوه بر مجازات و حدود جاری اعلام گشته، از یک تا پنج سال از خدمت در نهادهای دولتی و اشتغال به آن محروم خواهند شد.
وکیل حمل مشروبات الکلی در تهران
با توجه به اینکه مصرف مشروبات الکلی در اسلام حرام شناخته شده و بر عدم مصرف آن تاکیدات زیادی شده است، قوانین کشورمان نیز بهطور سخت گیرانهای با این موضوع برخورد کرده و مجازاتهای متعددی نیز در نظر گرفتهشده است. وکلای جرایم مربوط به مشروبات الکلی با کلیه قوانین و مجازاتهای مربوط به مصرف، حمل، تولید، قاچاق و دیگر موارد مربوط به مشروبات الکلی آشنایی دارند.
تا بتواندد با علم و دانش خود از مواد قانونی بهترین نتیجه را بگیرند که حقی از فرد ضایع نشود.
وکیل مشروبات الکلی تهران
پیشنهاد ما به شما در خصوص مشکلات کیفری و مشروبات الکلی مشاوره با وکلای متخصص موسسه حقوقی دادپویان می باشد.
موسسه حقوقی دادپویان با وکلای متخصص مشروبات الکلی می تواند شما رو توی این مسیر همراهی کند.
شما میتوانید جدیدترین مقالات و قوانین حقوقی را در قسمت وبلاگ مطالعه کنید.
خیلی ازتون ممنونیم که همراه ما بودید.
بدون دیدگاه