ارتباط وکالت 1400 با لایحه استقلال
در این خبر با، ارتباط وکالت 1400 با لایحه استقلال و شرایط آزمون وکالت آشنا شوید.
در صورت هرگونه سوال حقوقی و کیفری می توانید با وکلای پایه یک دادگستری موسسه حقوقی دادپویان به صورت تلفنی یا حضوری مشاوره حقوقی داشته باشید.
دکتر جعفر کوشا تاکید کرده که آزمون وکالت سال جاری بر اساس قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت مصوب ۱۳۷۶ برگزار میشود و آییننامه جدید لایحه استقلال کانون وکلای دادگستری در آن اعمال نخواهد شد.
سخنی که به نظر میرسد به معنای لحاظ نشدن شرط نصاب علمی ۶۰ درصد در این آزمون باشد.
رئیس اسکودا در حالی این موضوع را اعلام کرده که هفته گذشته معاونت حقوقی قوه قضاییه در نامهای به سازمان سنجش آموزش کشور بر لزوم اجرای آیین نامه لایحه استقلال در آزمون سال جاری تاکید کرده بود.
شرایط آزمون وکالت
در این نامه معاونت حقوقی قوه قضاییه بر رعایت شرایط مذکور در آیین نامه جهت ثبت نام و پذیرش متقاضیان اخذ پروانه کارآموزی وکالت تاکید کرده و به شکل مشخص این موارد را ذکر کرده بود:
متقاضیان در زمان ثبت نام دارای سن ۲۴ سال تمام شمسی باشند ( تبصره ماده ۳۸ ) ؛
اضافه شدن دروس حقوق اساسی و متون فقه در حد تحریر الوسیله امام خمینی(ره) به عنوان منابع جدید آزمون ( ماده ۴۰ )؛
تعیین حد نصاب نمره قبولی در آزمون به میزان ۶۰ درصد از نمره کل آزمون ( ماده ۳۱ )؛
اخذ تصویر مصدق مدرک تحصیلی و کارت پایان خدمت یا معافیت دائم، پس از قبولی در آزمون به عنوان ضمائم تقاضانامه مقرر ( مواد ۴۳ و ۴۴ ) مشروط بر اینکه تاریخ پایان خدمت و یا معافیت و فراغت از تحصیل قبل از تاریخ ثبت نام آزمون باشد.
رئیس اسکودا همچنین گفته است که بعید به نظر میرسد طرح تسهیل صدور برخی مجوزهای کسب و کار تا زمان آزمون وکالت ۱۴۰۰ به قانون تبدیل شود اما اگر این اتفاق تا ۲۰ اسفند که زمان برگزاری آزمون است رخ بدهد، مصوبه مجلس ملاک برگزاری آزمون خواهد بود در غیر اینصورت مطابق قانون سال ۱۳۷۶ عمل میشود.
کوشا با بیان اینکه آزمون وکالت امسال ربطی به آییننامه لایحه استقلال ندارد تاکید کرده که تعیین ظرفیت بر اساس رویه سابق خواهد بود.
پیشنهاد ما به شما قبل از هر اقدام حقوقی یا کیفری، مشاوره رایگان با وکلای پایه یک دادگستری است که تا قبل از گرفتار شدن در دام حقوقی یا کیفری، بتوانید راه حل مناسبی را پیدا کنید. بهترین گزینه برای مشاوره حقوقی وکیل آنلاین است.
بدون دیدگاه