قانون اعتبار اسناد عادی وام های‌ شرکت های تعاونی

قانون اعتبار اسناد عادی وام های‌ پرداختی شرکت های تعاونی روستایی، عشایری و صیادی به اعضا

در این مقاله آشنا میشوید با: قانون اعتبار اسناد عادی وام های‌ پرداختی شرکت های تعاونی روستایی، عشایری و صیادی به اعضا. تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

برای مشاوره حقوقی در مورد قوانین، می توانید با وکیل در ارتباط باشید.

ماده واحده

ماده واحده ـ اسناد و قراردادهای مربوط به وامها و سپرده های مردمی اعتبارات اعم از قرض الحسنه ها و سایر عقود اسلامی پرداختی اتحادیه ها و شرکت های تعاونی روستایی، تولید و صندوق تعاون روستایی ایرانیان، کشاورزی، عشایری، صیادی، صنایع روستایی و فرش به اعضاء مشروط بر اینکه اصل مبلغ وام از پنجاه میلیون(۵۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال تجاوز ننماید، در حکم اسناد رسمی تلقی می شود و از حیث اجراء تابع مفاد آیین نامه اجرائی اسناد رسمی است.

قانون اعتبار اسناد عادی وام های‌ پرداختی شرکت های تعاونی روستایی، عشایری و صیادی به اعضا

تبصره ۱ـ دولت مجاز است در صورت لزوم بنا به پیشنهاد وزارتخانه های جهاد کشاورزی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و متناسب با نرخ تورم نسبت به تغییر مبلغ مذکور اقدام کند.

تبصره ۲ـ درصورت انکار اصل وام و یا ادعای بازپرداخت آن از طرف وام گیرنده، اجرای آن موکول به رأی دادگاه صالح است.

تبصره ۳ـ قانون اعتبار اسناد عادی وام های پرداختی شرکت های تعاونی روستایی، عشایری و صیادی به اعضا مصوب ۱۷/۱/ ۱۳۶۵ و اصلاحات بعدی آن لغو می شود.

قانون فوق مشتمل بر ماده واحده و سه تبصره در جلسه علنی روز دوشنبه مورخ هفدهم اسفندماه یکهزار و سیصد و نود و چهار مجلس شورای اسلامی تصویب شد و در تاریخ ۱۸/۱/۱۳۹۵ به تایید شورای نگهبان رسید.

وام مسکن روستایی

وام مسکن روستایی، از جمله وام هایی است که برای کمک به خانه دار شدن اقشار مختلف در سال های گذشته، پرداخت شده و شرایط ثبت نام و میزان آن، در سال های مختلف، متغیر بوده است. افرادی که دارای شرایط ثبت نام وام مسکن روستایی، می باشند، می توانند با توجه به نحوه ثبت نام و دریافت این تسهیلات مسکن در سال ۱۴۰۱ نیز اقدام نمایند.

افراد متقاضی که دارای شرایط ثبت نام و دریافت وام مسکن روستایی می باشند، می توانند با سود بسیار کمی، این تسهیلات را از بانک های عامل، دریافت کنند و به صورت اقساطی، در مدت زمان حداکثر 20 سال، بازپرداخت وام خود را به بانک ارائه دهنده وام مسکن روستایی، پرداخت نمایند.

شرایط ثبت نام و دریافت وام مسکن روستایی 1401

افرادی که قصد استفاده از طرح های مختلف بانک ها، برای دریافت تسهیلات مختلف را دارند، می بایست که قبل از ثبت نام وام مد نظر خودشان، حتما از شرایط، نحوه ثبت نام و دریافت وام ها، مطلع باشند. وام مسکن روستایی، از جمله وام هایی است که به افراد واجد شرایط داده می شود. بنابراین، تنها، افرادی مجاز به ثبت نام وام مسکن روستایی می باشند که حتما، دارای شرایط ثبت نام وام مسکن روستایی ۱۴۰۱ باشند.

در حال حاضر، بانک های مختلفی، از جمله بانک ملی، بانک ملت، بانک تجارت، بانک مسکن و غیره، اقدام به ارائه خدمات مربوط به وام مسکن روستایی می کنند و در راستای تضمین بازگشت وجه، در سامانه اعتبار من، امتیاز اعتباری افراد را چک می نمایند. شرایط کلی نحوه ثبت نام و دریافت وام مسکن روستایی، برای هر یک از این بانک ها، مشخص شده است که در ادامه، آن ها را ذکر می کنیم.

  • افرادی که در روستا ها و یا شهر هایی که دارای جمعیت کمتر از 25 هزار نفر هستند و در حال سکونت در آن ها می باشند، مشمول دریافت وام مسکن روستایی می شوند.
  • تسهیلات مسکن روستایی، به افرادی که یک زمین در اختیار دارند و یا می خواهند منزل مسکونی خود را تعمیر و بازسازی کنند، نیز تعلق خواهد گرفت.
  • افرادی که قبلا از هر یک از وام های بنیاد مسکن استفاده کرده اند، مجاز به ثبت نام وام مسکن روستایی 1401 نمی باشند.
  • افرادی که در شهر های زیر 25 هزار نفر، در حال سکونت هستند و پروانه ساخت نیز دریافت کرده اند، می توانند از وام مسکن روستایی استفاده کنند.

تیم پشتیبانی دادپویانمشاهده نوشته ها

Avatar for تیم پشتیبانی دادپویان

تیم پشتیبانی موسسه حقوقی دادپویان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *