منبع متون فقه آزمون وکالت ۱۴۰۰
در این خبر با منبع متون فقه آزمون وکالت ۱۴۰۰، تحریر الوسیله چیست؟ و تحریرالوسیله در آزمون وکالت آشنا شوید.
در صورت هرگونه سوال حقوقی و کیفری می توانید با وکلای پایه یک دادگستری موسسه حقوقی دادپویان به صورت تلفنی یا حضوری مشاوره حقوقی داشته باشید.
به طور کلی متون فقهی به متون گردآوری شده از رساله ها و فتاوای علما و فقهای بزرگ که عمدتا به زبان عربی هستند، گفته میشود. از آنجا که علما و فقهای بزرگ زیادی در تاریخ شریعت بوده اند، متون فقهی متعددی وجود دارد. یکی از متون فقهی که در دانشکده های حقوقی بطور رایج تدریس میشود، شرح لمعه شهید ثانی میباشد و منبع درسی آزمون های سراسری دکتری و کارشناسی ارشد حقوق نیز هست. ولی منبع متون فقه آزمون وکالت کتاب تحریر الوسیله امام خمینی (ره) بنیان گذار جمهوری اسلامی ایران میباشد.
تحریر الوسیله چیست؟
کتاب تحریر الوسیله در دو جلد به زبان عربی توسط امام خمینی (ره) تالیف گردیده است. این کتاب رساله فتوایی ایشان میباشد و ۵۱ باب (یا کتاب) فقهی و مسائل ارائه شده هر باب را در بر میگیرد. جلد اول شامل ۲۳ باب و جلد دوم شامل ۲۸ باب فقه میباشد.
تحریرالوسیله در آزمون وکالت
در بخش چهارم آیین نامه اجرایی لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری مصوبه شماره ۹۰۰۰/۲۴۹۷۵/۱۰۰ مورخ ۱۴۰۰/۰۴/۰۶ رییس قوه قضاییه و ماده ۴۰ در منابع سوالات آزمون وکالت متون فقهی در حد تحریر الوسیله امام خمینی (ره) برای اولین بار در آزمون وکالت افزوده شد. پیش از این تنها اصول فقه یکی از مواد امتحانی آزمون وکالت بود.
مطابق مصوبه چهلمین نشست هیات عمومی اسکودا در ۲۷ آبان هزار و چهارصد، در آزمون وکالت هزار و چهارصد، متون فقه به همراه اصول فقه و با ضریب ۱ منبع آزمون خواهد بود که از هر کدام از این دو درس، ده سوال طرح میشود.
در نشست خبری هیات رئیسه اسکودا و مدیران کانون های وکلای دادگستری کشور روز ۱۱ آذر ۱۴۰۰ منبع متون فقه آزمون وکالت ۱۴۰۰ سه کتاب حدود، وکالت و شهادت از کتاب تحریر الوسیله امام خمینی معرفی شد.
پیشنهاد ما به شما قبل از هر اقدام حقوقی یا کیفری، مشاوره رایگان با وکلای پایه یک دادگستری است که تا قبل از گرفتار شدن در دام حقوقی یا کیفری، بتوانید راه حل مناسبی را پیدا کنید. بهترین گزینه برای مشاوره حقوقی وکیل آنلاین است.
بدون دیدگاه