طلاق سالم

طلاق سالم

نمایش ویدیو درباره طلاق سالم دادپویان

قسمت بیست و سوم رادیو حقوقی دادپویان طلاق سالم

سلام به رادیو حقوقی دادپویان خوش آمدید.

رادیو دادپویان قصد داره در هر قسمت یه موضوع یا داستان یا پرونده های جذاب حقوقی، کیفری و جنایی رو برای شما روایت کند.

با مراجعه به سایت حقوقی دادپویان یا دادپویان دات کام می تونید قسمت های مختلف رادیو حقوقی دادپویان رو دنبال کنید و چنانچه نیاز به مشاوره با وکیل متخصص و پایه یک دادگستری دارید، با وکیل آنلاین دادپویان تماس بگیرید.

طلاق سالم چیست؟

حقیقت امر این است که یک طلاق سلامت مانند ازدواج سلامت،احتیاج به تلاش دارد. بسیاری از ما به طور کلی آمادگی کار زیاد و تعهدی را که لازمه انجام یک طلاق محترمانه است نداریم. زوج‌ هایی که به صورت منطقی رفتار کرده‌اند.

بر روی این کار تلاش فراروان انجام داده‌اند. این به این معنی نیست که همسران جدا شده از هم عصبانی نبوده و ازدواجشان فاقد شور و هیجان بوده است. آن ها فقط خواستند که طلاقشان به یک میدان جنگ تبدیل نشود. شما نباید اجازه دهید که مقابل هم ایستادن و دلواسپی ناشی از بین رفتن جدی احساسات عاطفی، خانواده یا موقعیت آینده شما را تخریب کند. شما حق انتخاب دارید. (طلاق سالم)

اولین اقدام برای طلاق

مطابق قانون فعلی کشور و مقررات فقهی، طلاق را در اختیار مرد قرار داده است و شوهر می تواند با شرایط طلاق زوجه که در قانون آمده است، یعنی پرداخت حقوق مالی زوجه و طی مراحل قانونی طلاق، دادخواست طلاق از مرد داده و به رغم مخالفت زوجه او را طلاق بدهد. اما بر عکس آن، زوجه برای گرفتن طلاق بدون رضایت شوهر راهی سخت و دشوار در پیش دارد.

پس پیشنهاد می شود تمام جنبه های این تصمیم مهم را در نظر بگیرید و در آخر اگر برای ادامه زندگی مشترکتان راهی به جز جدایی نداشتید تا حد امکان با از خود گذشتگی و با آرامش و توافقات لازم که دو طرف متحمل سختی و گرفتاری نشوید از راه قانونی اقدام به مورد طلاق نمایید.

رزرو آنلاین وقت مشاوره

با انتخاب وکیل برگزیده دادپویان با بهترین وکیل پایه یک متناسب با موضوع خود مشاوره بگیرید.
دادپویان

آیا مرد می تواند زن را برای همیشه طلاق ندهد؟

در پاسخ به این پرسش باید گفت جواب خبر می باشد. برابر ماده 1130 قانون مدنی در صورتی که دوام زوجیت موجب عسر و حرج زوجه باشد، وی می‌تواند به حاکم شرع مراجعه و تقاضای طلاق کند. چنان چه عسر و حرج مذکور در محکمه ثابت شود، دادگاه می‌تواند زوج را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار میسر نباشد زوجه به اذن حاکم شرع طلاق داده می‌شود. (طلاق سالم)

تبصره ماده فوق در ادامه بیان می دارد عسر و حرج موضوع این ماده عبارت است از به وجود آمدن وضعیتی که ادامه‌ زندگی را برای زوجه با مشقت همراه ساخته و تحمل آن مشکل باشد. عسر و حرج مصادیق قابل احصا و مشخصی ندارد به طور کلی می توان هر مسئله ای را که ادامه زندگی مشترک را با سختی همراه کند مصداق عسر و حرج دانست.

اگر زن خودش طلاق بگیرد مهریه تعلق می گیرد؟

شرایط مهریه در صورت طلاق از طرف زن در قانون مشخص شده است. باید گفت مهریه حقی است که قانون برای زن در نظر گرفته ، و با جاری شدن صیغه عقد ، مهریه در تملک زن قرار می گیرد و می تواند هر زمان که خواست آن را مطالبه کند. (طلاق سالم)

اگر حق طلاق به زن سپرده شده باشد، گرفتن صداق به حدود اختیاراتی که در وکالتنامه قید شده است بستگی خواهد داشت. زمانی که درخواست طلاق از طرف زن و صداق و مسائل مربوط به آن مطرح شود، زن می تواند به وسیله اثبات عسر و حرج حکم طلاق را بگیرد، دادگاه درباره مقدار مهریه و قبول بذل آن با توجه به قانون جدید مهریه تصمیم گیری می کند، هرچند زن پیشنهادات خود را ارائه می دهد، اما تصمیم نهایی با دادگاه است.

اگر زن از شروط دوازده گانه مندرج در دفتر نکاح برای طلاق استفاده کرده باشد، خود او درباره قبول بذل مهریه و مقدار آن نظر خواهد داد و در اینجا راحت تر به صداق خود خواهد رسید و می تواند میزان بیشتری تعیین کند.

اگر زن تمکین نکند می تواند طلاق بگیرد؟

یکی از موارد مهمی که زن با استناد به آن از حق طلاق برخوردار می شود، اثبات عسر و حرج یا سختی غیر قابل تحمل در طول زندگی مشترک است که ادامه زندگی برای زن را همراه با مشقت نماید و تحمل چنین وضعیتی برای زن غیر قابل تحمل باشد. حکم قانونی مربوط به عسر و حرج زن برای طلاق در ماده 1130 قانون مدنی ذکر شده است که بر اساس این ماده:

در صورتی که دوام زندگی زناشویی موجب عسر و حرج زن باشد، وی می تواند به دادگاه مراجعه و تقاضای طلاق کند. چنان چه عسر و حرج در دادگاه ثابت شود، دادگاه می تواند مرد را اجبار به طلاق نماید و در صورتی که اجبار مرد به طلاق دادن میسر نباشد، زن به اذن دادگاه طلاق داده می شود و نیازی به اجازه مرد نیست.

اگر زن مهریه اش را ببخشد می تواند طلاق بگیرد؟

مهریه، آن مالی است که پس از وقوع عقد ازدواج در مالکیت زن قرار می‌گیرد (به مجرد عقد زن مالک مهر ‌می‌شود و ‌می‌تواند هر نوع تصرفی که بخواهد در آن بنماید.) اما طلاق به معنای جدایی زوجین است که زن طی پروسه طلاق می‌تواند تقاضای پرداخت مهریه نماید.

و در پاسخ به این موضوع که با بخشیدن مهریه بتوان طلاق گرفت به طور کلی این مسئله مشکل دارد و درست نیست زیرا حق طلاق با مرد می باشد و در صورتی که زن بتواند عسر و حرج خویش را ثابت کند می تواند راهی برای جدایی و طلاق پیدا کند و در بخشیدن مهریه راهی برای سهولت در آن و جدایی می باشد که زن به مرد پیشنهاد می دهد در قبال جدایی و طلاق و همکاری از طرف مرد برای این امر زن مقداری از حق و حقوق و مهریه خویش را یا تمام آن را می بخشد، پس به طور کلی نمی توان گفت که با بخشیدن تمام مهریه زن می تواند از همسر خویش طلاق بگیرد.

وکیل طلاق در تهران

با توجه به این که در کشور ما طلاق یک مسئله مهم و گسترده است و افراد در صورت بروز کوچکترین مشکل در زندگی زناشویی تصمیم به طلاق می‌گیرند، استفاده از وکیل طلاق که در این زمینه دارای تخصص و تجربه است می‌تواند بسیار کمک کننده باشد. در واقع وکیل طلاق فردی است که با تحصیل در رشته حقوق و کسب پروانه وکالت در زمینه طلاق و مسائل مربوط به آن دارای تخصص و تبحر خاصی است. از طرفی دارای روحیه منعطف و سازش دهنده بوده و تمام تلاش او جهت جلوگیری از طلاق و انسجام بنیان خانواده است.

در هر صورت وکیل در امر طلاق باید بکوشد که به بهترین نحو ممکن حقوق دو طرف را مدنظر قرار دهد و با توجه به تجربه و دانش خود بتواند در مورد حقوق موکل خود با نهایت تلاش آن موضوع را به نحو احسنت به سرانجام برساند.

و اما با توجه به گستردگی کلان شهری مثل تهران و با توجه به مراجع قضایی و دادگاه ها در هر منطقه از این شهر بزرگ پیشنهاد می کنیم از وکلای متخصص طلاق، در تهران مشورت و بهره بجویید.

پیشنهاد ما به شما در خصوص انواع مشکلات مربوط به طلاق مشاوره با وکلای متخصص موسسه حقوقی دادپویان می باشد.

موسسه حقوقی دادپویان با وکلای متخصص در زمینه حقوقی و کیفری می تواند شما رو توی این مسیر همراهی کند.

شما میتوانید جدیدترین مقالات و قوانین حقوقی را در قسمت وبلاگ مطالعه کنید.

خیلی ازتون ممنونیم که همراه ما بودید.

حق الوکاله مناسب

تضمین کیفیت در سریعترین زمان ممکن تا حصول نتیجه مطلوب با وکلای مجرب و متخصص
دادپویان

تیم پشتیبانی دادپویانمشاهده نوشته ها

Avatar for تیم پشتیبانی دادپویان

تیم پشتیبانی موسسه حقوقی دادپویان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *