سه طلاقه و رجوع در طلاق
قسمت نوزدهم رادیو حقوقی دادپویان سه طلاقه و رجوع در طلاق
رادیو دادپویان قصد داره در هر قسمت یه موضوع یا داستان یا پرونده های جذاب حقوقی، کیفری و جنایی رو برای شما روایت کند.
با مراجعه به سایت حقوقی دادپویان یا دادپویان دات کام می تونید قسمت های مختلف رادیو حقوقی دادپویان رو دنبال کنید و چنانچه نیاز به مشاوره با وکیل متخصص و پایه یک دادگستری دارید، با وکیل آنلاین دادپویان تماس بگیرید.
سه طلاقه و رجوع در طلاق چیست؟
در حقیقت پس از این که سه طلاق تحقق گرفت نه تنها نوع طلاق به بائن تبدیل می شود به مفهومی که دیگر امکان رجوع برای شوهر وجود ندارد بلکه به موجب ماده 1057 زنی که سه مرتبه متوالی زوجه یک نفر بوده و مطلقه شده بر آن مرد حرام می باشد. در حقیقت پس از طلاق سوم دیگر قانون و شرع ازدواج چهارم آن ها را به رسمیت نمی شناسد. (سه طلاقه و رجوع در طلاق)
و اما قانون از واژه حرام استفاده نموده است که در حقیقت به معنای به رسمیت نشناختن ازدواج مذکور می باشد. نکته بعدی این است که طبق نظر حقوق دانان سه طلاق با هم واقع نمی شود و شوهر باید سه بار زن را طلاق بدهد و در دو طلاق نخستین در زمان عده به او رجوع نماید یا عقد نکاح جدیدی واقع شود.
در خصوص سه طلاقه شدن زن گفته شده که ازدواج چهارم با همان شوهر سابق ممنوع است اما قانون گذار تصریح نموده که چنان چه زن پس از طلاق سوم با عقد دائم به زوجیت مرد دیگری درآید و پس از وقوع نزدیکی به او به واسطه طلاق یا فسخ یا فوت جدایی حاصل گردد آن گاه می تواند برای بار چهارم با شوهر سابق خود ازدواج نماید با این اوصاف آن چه در این خصوص مهم است این که زنجیره ازدواج و طلاق بین یک زن و مرد باید پس از سه بار قطع گردد و پس از ازدواج با مرد دیگری و طلاق از وی زمینه برای ازدواج مجدد فراهم گردد.
رجوع یعنی چه؟
رجوع در لغت به معنای بازگشتن و برگشتن است.
در اصطلاح رجوع به بازگشتن و تشکیل دوباره زندگی زن و شوهری که از یک دیگر طلاق گرفته اند میشود که البته شرایط خاصی دارد. در قانون شرع اسلام، در بین انواع طلاق، طلاق رجعی وجود دارد که اگر زوجین پیش از سرآمدن عده ٣ ماه و ١٠ روزه به هم برگردند، بدون عقد دوباره زن و شوهر هستند.
رزرو آنلاین وقت مشاوره
رجوع بعد از طلاق
بر اساس قانون مدنی، طلاق را می توان شامل دو قسم، یعنی طلاق بائن و طلاق رجعی دانست. در طلاق بائن که خود، دارای انواعی مختلفی است، به محض اجرای صیغه طلاق، زن و مرد، از یک دیگر جدا شده و تمامی آثار عقد نکاح، میان آن ها پایان می یابد. اما در طلاق رجعی، مرد، فرصت آن را خواهد داشت تا بعد از طلاق، رجوع کند. (سه طلاقه و رجوع در طلاق)
رجوع بعد از طلاق، صرفا در طلاق رجعی امکان دارد. البته، در طلاق خلع و مبارات بائن، در صورتی که زن، از بذل خود، نسبت به مهریه، رجوع کند، به مرد نیز حق رجوع بعد از طلاق داده می شود. رجوع، در هر زمان و تحت هر شرایطی، امکان پذیر نیست و حتما باید در مهلت و مدت معین و با رعایت شرایط مندرج در قانون مدنی، صورت گیرد.
رجوع در طلاق بائن
در صورتی که زن در طلاق بائن، یائسه یا باکره باشد، از آن جایی که عده به وی تعلق نمی گیرد، طلاق و بذل مهریه به دو طرف قطعی شده و نمی توانند از آن رجوع نمایند. اما در صورتی که زن عده داشته باشد، تنها در صورتی که زن از مهریه بذل شده خود رجوع نماید، مرد حق رجوع دارد و طلاق بائن به طلاق رجعی تبدیل می شود. (سه طلاقه و رجوع در طلاق)
در طلاق بائن زن و مرد از هم دیگر ارثی نخواهند برد و زن باید پس از جاری شدن صیغه طلاق ،خانه مرد را ترک نماید. زن نیز چنان چه از جمله زنانی باشد که عده نداشته باشد، می تواند بلافاصله پس از طلاق ازدواج نماید. در مورد طلاق مبارات و خلع نیز چون وجود کراهت زن از مرد از دلائل طلاق بوده است، وقتی که زن در دوران عده به فدیه رجوع نکند، امکان رجوع مرد به زن نیز وجود نخواهد داشت.
وکیل رجوع از طلاق در تهران
از مزایای مشورت با وکیل به صورت آنلاین قبل از رجوع به طلاق می توان به، از بین رفتن ابهامات موجود در رابطه با مسائل و قوانین مربوط به رجوع از طلاق، تصمیم گیری به صورت قطعی و تضمینی، هم چنین رجوع از طلاق به روش مناسب بدون ایجاد مشکل در هر زمان و مکانی با اطمینان خاطر و بدون اتلاف وقت و صرف هزینه های اضافی، اشاره کرد.
اگر فردی تصمیم بگیرد که به زندگی مشترکش پایان دهد لازم است قبل از تصمیم برای طلاق از مشاوره حقوقی طلاق توسط یک وکیل طلاق بهره مند شود.
به طور کلی پروسه طلاق و رجوع از طلاق در تهران نیاز به وجود یک وکیل طلاق متخصص دارد که در طول مسیر شما را راهنمایی کرده و از حقوق خودتان و طرف مقابل مطلع کند.
وکیل طلاق و رجوع از طلاق در تهران، شخصی است که از طرف شخص دیگر اعم از حقیقی یا حقوقی، به منظور عقد وکالت برای انجام امور مربوط به طلاق یا رجوع از طلاق تعیین می شود. هم چنین می توان گفت که وکیل طلاق و رجوع از طلاق به فردی گفته می شود که سال ها در مورد دعاوی خانوادگی و موضوع طلاق به جمع آوری دانش و اطلاعات پرداخته و به کلیه امور مربوط به طلاق از قبیل مهریه، جهیزیه، اجرت المثل، حضانت فرزندان، فسخ نکاح، عده زن، حق رجوع مرد و مسایلی از این دست آشنایی داشته باشد.
وکیل در درجه اول باید به موکلین خود مشاوره حقوقی با توجه به نیازشان بدهد و در ادامه ممکن است به عنوان نماینده موکلین در دادگاه ها و دادسرا ها انجام وظیفه کند.
پیشنهاد ما به شما در خصوص انواع مشکلات مربوط به طلاق، سه طلاقه و رجوع در طلاق مشاوره با وکلای متخصص موسسه حقوقی دادپویان می باشد.
موسسه حقوقی دادپویان با وکلای متخصص در زمینه حقوقی و کیفری می تواند شما رو توی این مسیر همراهی کند.
شما میتوانید جدیدترین مقالات و قوانین حقوقی را در قسمت وبلاگ مطالعه کنید.
خیلی ازتون ممنونیم که همراه ما بودید.
بدون دیدگاه