اعتیاد و ارتباط آن با طلاق

اعتیاد و ارتباط آن با طلاق

در این مقاله آشنا میشوید با: اعتیاد و ارتباط آن با طلاق، رابطه بین اعتیاد و طلاق، شایع ترین دلایل طلاق، رابطه مواد مخدر و طلاق، عوارض اعتیاد بر زندگی، تاثیر اعتیاد بر فرزندان، شرایط طلاق به علت اعتیاد و شیوه اثبات اعتیاد. تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

برای مشاوره حقوقی طلاق می توانید با وکیل طلاق در ارتباط باشید.

رابطه بین اعتیاد و طلاق

رابطه بین اعتیاد و طلاق را از آنجا باید متوجه شد که اعتیاد زن یا مرد در زندگی مشترک می تواند، فشار بسیار زیادی را برای هر زندگی زناشویی ایجاد کند. وقتی یکی از همسران اعتیاد داشته باشد، خواه مشکل الکل، مواد مخدر، قمار یا هر چیز دیگری باشد، همسر دیگر نیز باید با رنج و مشکلات آن دست و پنجه نرم می کند.

آمارها نشان می دهد که در سال ۹۶، ده استان تهران، خراسان رضوی، اصفهان، فارس، خوزستان، آذربایجان شرقی، مازندران، البرز، گیلان و آذربایجان بیشترین تعداد طلاق را داشته اند. برخی کارشناسان بر این باورند میزان طلاق در ایران به نسبت جمعیت با میزان طلاق در سه کشور اروپای‌ غربی برابری می‌کند و این زنگ خطری جدی برای جامعه ایرانی است.

اعتیاد و ارتباط آن با طلاق

اعتیاد به مواد مخدر به عنوان یکی از مهمترین پدیده های شوم اجتماعی، جوامع مختلف را درگیر کرده که امروزه توزیع انواع مواد به دلیل دسترسی آسان و درآمد بالا برای قاچاقچیان، جامعه را فراگرفته و توزیع مواد مخدر صنعتی بر آسیب آن بیش از گذشته افزوده است.

برای مشاوره طلاق می توانید با وکیل طلاق در تماس باشید.

شایع ترین دلایل طلاق

  • 5 درصد بی‌توجهی مرد.
  • 4 درصد بی‌احترامی.
  • 4 درصد پایین بودن آستانه تحمل مرد.
  • ۳.۵ درصد بددهنی مردان و ۲.۵ درصد ضرب‌ و شتم.
  • ۴.۱۴ عدم سازگاری مردان، دو درصد اعتیاد.
  • ۲.۷ درصد ناتوانی در مسائل زناشویی بوده است.

پیامدهای اعتیاد

مهمترین پیامد فردی و اجتماعی اعتیاد، زمینه ساز سقوط بسیاری از ارزش ها و هنجارهای فرهنگی و اخلاقی می شود و بدین ترتیب، سلامت جامعه را به طور جدی به مخاطره می اندازد.

در تهاجم و نفوذ فرهنگی، پدیده مواد مخدر، مهم ترین عامل به تباهی کشیدن و انحطاط اخلاقی جوامع به شمار می رود، شاید بتوان مهمترین پیامد فردی و اجتماعی اعتیاد را ناکار آمدی یک عنصر مفید در اجتماع و خانواده برشمرد چرا که فرد معتاد که می توانست عنصر مفیدی در جامعه بشری باشد و با بروز و ظهور هنر، ادبیات، صنعت و فن به درد خانواده و جامعه خود بخورد، تبدیل به یک عنصر ناسالم و ناکار آمد می شود.

اعتیاد و تحت شعاع قرار دادن زندگی

در روابط زناشویی خواسته های طرفین جز ارکان زندگی مشترک است، وقتی وابستگی و دلبستگی از یک چیز به چیز دیگر منتقل می شود، مسلما میزان علاقه نسبت به مورد اول کمرنگ شده و حتی از بین می رود، فردی که به اعتیاد وابسته و مواد مخدر برایش یک نیاز تلقی می شود، حاضراست برای رفع نیاز خود به فروش وسایل منزل و زیورالات همسر و کودک خود دست بزند، در واقع احساس نیاز به مواد مخدر بیش از خانواده برایش اهمیت پیدا می کند.

رابطه مواد مخدر و طلاق

مصرف مواد مخدر ارتباط مستقیمی با طلاق دارد، زنان دارای همسر معتاد به علت تعهد اخلاقی، دلسوزی یا به خاطر داشتن فرزند، مدتی سیاست، سوختن و ساختن را در پیش می گیرند. اما در نهایت خسته شده و تحمل خود را از دست می دهند، چرا که آنها بدون شک حق زندگی سالم را دارند، وقتی سعی و تلاش خود را بیهوده ببینند، بی تاب شده و تقاضای طلاق و جدایی می دهند.

ازدواج با فرد معتاد با این تصور که تغییرش می دهیم، تصمیم کاملا اشتباه و از روی احساس است، فرد معتاد قبل از برقراری هر رابطه ای باید به طور کامل سلام شود و خودش را از بند اعتیاد برهاند تا بتواند یک زندگی مشترک خوب، شاد و با آرامشی را داشته باشد.

علل گرایش افراد به اعتیاد

علل گرايش به اعتياد را مي توان در سه حيطه، فردی، اجتماعي و خانوادگي بررسی کرد، مشكلات روانی، كنجكاوی، ضعف اراده، فرار از زندگي تكراری، انگيزه های درمانی، و شخصيت نا به هنجار فرد مهم ترين علل فردی گرايش به اعتياد می باشند، همچنین پيشگيری از اعتياد بايد در دو جهت مورد توجه قرار گيرد، طرف تقاضا و طرف توزيع.

اعتیاد و ارتباط آن با طلاق

هر كدام از اين دو جهت ويژگی های مخصوص به خود را دارند، راهكارهای پيشگيری از عرضه كننده، مجموعه فعاليت هايی مي باشد كه از منبع توليد تا مصرف كننده را در برمی گيرد، بخش ديگر، كه مربوط به فرد معتاد (تقاضاكننده) می باشد، جنبه وسيعی دارد. از اين رو، ضروری است كه عوامل مستعد كننده گرايش به مواد مخدر نظير نابسامانی های خانواده، دوستان بد، مدرسه، و محل زندگی نامناسب مورد توجه قرار گيرند.

عوارض اعتیاد بر زندگی

  • نابودی اعتماد و ایجاد یک چرخه سرزنش و شرم.
  • از بین رفتن صمیمیت در دو بعد احساسی و جسمی.
  • درگیری، جر و بحث و دعواهای بسیار.
  • مشکلات مالی.
  • خشونت خانگی.
  • بی توجهی به فرزندان و خشونت علیه آن ها.
  • استرس هایی در روابط والدین و فرزندی.
  • نفرت همسران از هم دیگر.

تاثیر اعتیاد بر فرزندان

اعتیاد فقط همسران را تحت تاثیر قرار نمی دهد و می توانند تبعات جبران ناپذیری برای فرزندان داشته باشد. زندگی کردن یک کودک یا نوجوان، در محیطی که به واسطه مصرف مواد مخدر یا الکل بی ثبات شده می تواند موجب مشکلات رفتاری، احساسی و جسمانی زیادی شود.

معمولا کودکانی که والدین معتاد دارند در سن خیلی پایین برای اولین بار، یک ماده مخدر را امتحان می کنند و به احتمال زیادی وجود دارد که در آینده معتاد شوند. و کودکانی که خانواده و والدینشان به مواد مخدر یا الکل وابستگی دارند سه برابر بیشتر از دیگر کودکان ممکن است مورد انواع سو استفاده قرار بگیرند.

اعتیاد و سو استفاده عاطفی

زندگی روزمره ازدواج با یک معتاد یا الکلی می تواند با مشکلات سخت عاطفی همراه باشد. فردی که با یک معتاد ازدواج کرده است ممکن است تحت فشار مراقبت از همسر و نگرانی ها شریک زندگی را تحت فشار روحی قرار دهد، آنها همچنین می توانند از این که همسرشان رفتارهای خطرناک یا نامعقول داشته باشد ترس داشته باشند.

از این بدتر، بین سو مصرف مواد و خشونت خانگی رابطه وجود دارد. به طور مثال: وقتی اعتیاد به الکل باعث فساد در ازدواج می شود، احتمال این که شریک دیگر زندگی نیز معتاد شود، به میزان قابل توجهی افزایش می یابد. بسیاری از موارد خشونت خانگی در ارتباط با الکل و مواد مخدر است.

شرایط طلاق به علت اعتیاد

نکته تامل برانگیز در مورد قوانین موجود این است که، صرف اعتیاد مرد نمی تواند برای زن علت محکمی برای طلاق به علت اعتیاد به مواد مخدر شود. بر اساس آن چه در بند هفتم شروط دوازده گانه ضمن عقد ازدواج ذکر شده (چنانچه زوج مبتلا به اعتیاد مضری اثبات شده ای باشد که دادگاه آن را مخل آسایش زندگی مشترک تشخیص داده و دشواری ادامه زندگی برای زوجه در این وضعیت محرز باشد زن به استناد عسر و حرج ایجاد شده می تواند طلاق بگیرد).

حال این که چه سطحی از دشواری و آسیب ناشی از اعتیاد از نظر دادگاه مخل آسایش تلقی شده، چه عمقی از آسیب ها و خلع های روحی ناشی از این بیماری و یا چند بار تلاش بی نتیجه برای ترک دادن اعتیاد مرد از مصادیق عسر و حرج خواهدبود، همه مواردی است که قانون نسبت به آن ها ساکت است.

برای مشاوره خانواده، می توانید با وکیل خانواده در تماس باشید.

مهمتر این که دشواری اثبات تمام آن ها به زن محول شده و البته حتی در صورت اثبات اعتیاد مرد گام اول از سوی دادگاه این است که او را برای ترک به مراکز باز پروری معرفی نموده و مهلتی برای ترک به مرد می دهد و بالاخره پس از چندین بار تلاش بی نتیجه چنان چه مرد پس از ترک کردن های پی در پی دوباره به اعتیاد روی آورد زن می تواند عسر و حرج خود را اثبات نموده و درخواست طلاق به علت اعتیاد به مواد مخدر را به نتیجه برساند.

شیوه اثبات اعتیاد

مهم‌ ترین بخش در خصوص طلاق به دلیل اعتیاد مرد، بخش اثبات بیماری اوست. زن به نحوی باید از طرق اقرار صریح و یا تلویحی مرد، سوابق پزشکی، شهادت شهود، تحقیقات محلی، معاینه پزشکی قانونی بیماری را اثبات کند و این موارد باعث اثبات دعوا و قانع نمودن قاضی می‌شود.

اعتیاد از طریق شهادت شهود بدین نحو است که افرادی که مرد را می‌شناسند، و اعتیاد مرد برایشان محرز است، نزد دادگاه شهادت می‌دهند و این امر ثابت می‌گردد یا تست اعتیاد از دیگر مواردی است که می‌تواند اعتیاد مرد را در نزد قاضی اثبات نماید.

در صورت هرگونه مشاوره حقوقی راجع به دعاوی حقوقی و دعاوی کیفری می توانید با وکیل آنلاین یا وکلای پایه یک دادگستری موسسه حقوقی دادپویان در سریعترین زمان ممکن، مشاوره حقوقی تلفنی یا مشاوره حقوقی حضوری داشته باشید.

ضمن مشورت با وکیل پایه یک دادگستری، سوال حل نشده ای برای شما باقی نمیماند. ضمن اینکه مشاوره با وکیل کارکشته دادپویان، با بیش از سیزده سال تجربه حرفه ای در تمام زمینه های حقوقی و کیفری، تمام راهکارهای لازم را به شما ارائه میدهند و اگر نیازی به تنظیم لایحه، تنظیم شکواییه، تنظیم دادخواست یا تنظیم اظهارنامه شد، وکیل میتواند آنرا برای شما تنظیم نماید و یا در صورت لزوم، میتوانید با اعطای وکالت نامه به وکیل انلاین، صفر تا صد پرونده را برای شما انجام دهند. مشاوره حقوقی آنلاین بهترین روش جهت مشاوره با وکیل پایه یک است.

طراحی سایت موسسه حقوقی دادپویان به گونه ای است که در سریعترین زمان ممکن و به راحتی بتوانید از مشاوره حقوقی با وکیل استفاده کنید.

دادپویان حامی شما عزیزان و بهترین موسسه حقوقی است که با بیش از سیزده سال تجربه فعالیت های حقوقی و با بیش از سی وکیل پایه یک، به صورت تخصصی مشاوره حقوقی میدهد و وکالت میکند.

به عنوان مثال، چهار وکیل ملکی دارد که صرفا فعالیت و تمرکز خود را در حوزه دعاوی ملکی گذاشته اند. پنج وکیل اداره کار دارد که صرفا تمرکز آنها دعاوی اداره کار است و به همین منوال دعاوی دیگر.

در صورت تمایل میتوانید پادکست جنایی دادپویان را هم دنبال کنید. این پادکست روایت پرونده های جنایی ایرانی است که به موسسه حقوقی دادپویان ارجاع شده است.

مهم ترین مقالات حقوقی دادپویان شامل: طنز حقوقی، رادیو حقوقی، کلیپ حقوقی، پکیج حقوقی، بسته حقوقی، بیمه حقوقی، فیلم حقوقی است که میتوانید در سایت حقوقی دادپویان مطالعه نمایید.

بهترین موسسه حقوقی در تهران و ایران، مشاوره با وکیل های مجرب و با تجربه، بهترین وکیل پایه یک در تهران و شهرستان، مجرب ترین وکیل خاورمیانه، باهوش ترین وکیل پایه یک دادگستری، آدرس دفتر وکالت در تهران، مشاوره با وکیل پایه یک تهران و شهرستان، وکیل مجرب، بهترین وکیل آنلاین در تمام نقاط ایران، شماره وکیل با تجربه در تمام منطقه های تهران، شماره وکیل پایه یک دادگستری شهرری و شمیرانات، مشاوره حقوقی تلفنی با وکیل، عریضه نویسی آنلاین با با تجربه ترین وکلای ایران، وکیل دادگستری خوب، مشاوره با وکیل دادگستری تهران، وکیل تهران فوری، مشاوره حقوقی فوری و ارزان، فوری ترین و ارزان ترین تنظیم دادخواست، مشاوره حقوقی با وکیل، مشاوره حقوقی تصویری، مشاوره حقوقی رایگان، مشاوره حقوقی آنلاین، مشاوره حقوقی شبانه روزی، مشاوره حقوقی فوری، پادکست ایرانی، پادکست فارسی، پادکست واقعی، پادکست رایگان، پادکست جدید، پادکست کیفری، پادکست حقوقی، خفاش شب، فرید بغلانی، فیلم اعدام محمد بیجه در پاکدشت، عکس خفاش شب، لحظه اعدام محمد بیجه، پادکست های جنایی، پادکست جنایی رایگان، پادکست جنایی جدید را با دادپویان دنبال کنید. ضمنا شما میتوانید از طنز حقوقی، کلیپ حقوقی، کلیپ کیفری، کلیپ جنایی، کلیپ قانونی، کلیپ قانون، رادیو حقوقی هم در قسمت رادیو استفاده کنید. امیر هاشمی مدیر سایت موسسه حقوقی دادپویان است. اینستاگرام حقوقی و اینستاگرام وکیل را هم دنبال کنید. استفاده از طنز هم موجب خوشحالی شما خواهد شد.

تیم پشتیبانی دادپویانمشاهده نوشته ها

Avatar for تیم پشتیبانی دادپویان

تیم پشتیبانی موسسه حقوقی دادپویان

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *